Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

Contabilii sătmăreni, în zi de sărbătoare. Cele mai bune firme, premiate (FOTO)

ceccarContabilii sătmăreni au fost azi în zi de sărbătoare. Ziua Contabilului Român a fost marcată astăzi și la Satu Mare printr-un moment festiv organizat de Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România (CECCAR) filiala județeană.

Președintele CECCAR Satu Mare, Maria Andor, a precizat că a fost, de fapt, o dublă sărbătoare.

”Este Ziua Profesionistului Contabil, indiferent de statutul pe care-l au experții contabili. Cu toți astăzi, în mod unitar, marcăm această zi. Manifestările sunt sub forma întâlnirilor social profesionale, a meselor rotunde, simpozioane. Toate aceste manifestări sunt organizate sub patronajul CECCAR. Tot astăzi CECCAR sărbătorește 95 de ani de existență. În acest an se împlinesc 95 de ani de când s-a înființat acest organism profesional”, a arătat Maria Andor.

Tot cu această ocazie au fost premiate și cele mai bune firme de profil din județul Satu Mare.

”Așa cum ne-am obișnuit în fiecare an, firmele care au avut cel mai mare succes în activitate au fost premiate. Au fost niște criterii, în primul rând volumul de activitate, paleta largă de clienți pe care o au și care s-a reflectat în cifra de afaceri pe care aceste societăți de expertiză contabilă le-au obținut. S-au supus condițiilor etice și ale auditului de calitate”, a declarat directorul executiv CECCAR Satu Mare, Rodica Grădinar.

Locul întâi a revenit firmei Contex Business SRL, locul doi firmei Astefin Solutions SRL, iar locul trei a fost împărțit de Multiexpert SRL și Extedo SRL.

La împlinirea a 95 de ani de activitate CECCAR au mai fost premiați Ioan Todosiciuc, primul președinte al filialei sătmărene, Iuliana Vida, primul secretar de filială, și Esztinka Paul, expert contabil de onoare. 

Un comentariu

  1. vasile Răspunde

    da adormitu de ghilea ce cauta acolo?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.