Ultima actualizare: azi, 19:32

Locale

Cultură de cannabis, descoperită la Satu Mare. Percheziții DIICOT

canabis-1Procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Satu Mare, au descoperit o cultură ilegale de cannabis în urma a trei percheziții efectuate pe raza județului Satu Mare. Este vorba despre o cultură formată din 52 de plante de cannabis. Procurorii DIICOT au reținut pentru audieri trei persoane.  

Perchezițiile au avut loc în data de 7 septembrie în trei zone ale județului Satu Mare, fiind descoperită cultura de canabis. Cultura era compusă din 52 de plante de cannabis (25 de kilograme de masă verde), cu dimensiuni cuprinse între 100 și 220 de centimetri.

Ancheta procuroriilor a evidențiat faptul că grupul infracțional a fost constituit de un sătmărean în vârstă de 31 de ani, fiind sprijinit de alte două persoane, de 34, respectiv 23 de ani.

În urma audierilor, DIICOT — Biroul Teritorial Satu Mare a emis ordonanțe de reținere față de două dintre cele trei persoane sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat și deținere și cultivare fără drept de droguri de risc (cannabis).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.