Ultima actualizare: ieri, 21:52

Locale

Digul Someșului, o mare groapă de gunoi și bălării. Sătmărenii trag un semnal de alarmă (VIDEO)

malul-somesuluiDigul Someșului se transformă, în fiecare zi, într-o mare groapă de gunoi inundată pe alocuri de bălării. Dovadă în acest sens stau și imaginile filmate de o sătmăreancă pe porțiunea de dig din cartierul Micro 17 până la Podul de Fier din municipiul Satu Mare.

În aceste imagini se pot vedea mizerii aruncate aproape la tot pasul, iar vegetația, care acum începe să se usuce, pare că nu a mai fost curățată de foarte mult timp.

Însoțit de comentariul ”Mizeria noastrp cea de toate zilele”, clipul postat de sătmăreanca Daniela Munteanu a adunat sute de vizualizări dar și foarte multe comentarii. 

”Pentru o clipa am crezut ca filmarea a fost facuta in India:)))) Jalnic arata!! Iar scuzele de 2 lei, “si la altii e la fel” arata gradul de indiferenta. Cu aceasta gandire credeti-ma ca nu vom schimba multe. Nu stiu de ce nu a cumparat primaria niste masini de tuns profesionale, NU CARE LE ARE TOT OMUL! Numai in Romania vedeam amaratii aia de la Florisal k tundeau iarba cu masini obisnuite de tuns”, spune Alex Pop.

”Lumea nu e indeajuns de civilizata sa arunce mizeriile in cosurile de gunoi puse pe dig, se pare ca ii mai usor sa arunce pe jos, ca dupa aia sa aiba ce sa comenteze despre jegu facut dupa ei… asta e, degeaba îi tragi de maneca sa isi ia jegu ce lo aruncat ca te mai si ia peste picior in cel mai bun caz…”, spune Borzaș Bianca Ioana.

”Sa vedeti in singura zona de agrement din Satu Mare, la padurea Noroieni…ce mizerie este…si acolo nu mai depinde de oamenii de rand ci de nepasarea celor de la Primarie si Consiliu…lacul este aproape secat, terenul de fotbal plin de balarii, drumul plin de gropi, cei care au case de vacante in zona din banii proprii le-au mai astupat, dar pana cand? Sambata cateva persoane care au vrut sa iasa la iarba verde, prima data au tuns iarba si au facut curatenie, ptr ca sa isi poata aseza paturile…Florisalul ??? de cel putin 3 ani n-a mai trecut pe acolo…atunci au dus cateva butoaie ptr. mizerie, doar ca nu le-au mai golit niciodata…acum zac ruginite…fostul primar a promis ca va intoduce si curentul in zona, trebuia doar sa schimbe stalpii si cablurile, cele vechi de atunci au ajuns lemne de foc…ASTA-I ROMANIA…asta-i Satu Mare si cei care il conduc, facem curatenie doar unde se vede….”, comentează Vincze Eniko Erika.

2 comentarii

  1. Marius Răspunde

    Ca in filmele cu prosti, si saptamana trecuta in zona micro 16 aia de la Florisal tundeau iarba pe dig dar dupa ei au ramas mizerii pe iarba, adica in loc sa se faca ceva k-lumea pana la capat se tunde iarba si atata, pai luati domnilor si mizeriile de pe iarba, ca alea sunt mai importante, iar cei care golesc cosurile sa mai mearga si 2 metri mai incolo sa ia de pe jos, ca nu e mare lucru. In rest, asteptam asistatii social sa faca curat in zonele astea, chiar si detinutii, voluntarii de la ONG-uri etc, ca de la Florisal nu avem prea mari asteptari, sunt curios acuma ca avem o noua strada, adica strada Dunarii care se face sub podul Golescu, va fi matura si ea vreodata, ca de la Primarie cei care trebuie sa monitorizeze cum lucreaza Florisal dorm in picioare, e mizerie peste tot, in parcari pe Brandusa plin de mucuri de tigari de la taximetristi etc, iar langa containerele Florisal mai nou se arunca moloz, weceuri, scaune, geamuri, usi etc, si desigur ca ele nu sunt deseuri menajere deci nu le ia Florisal, intrebarea e atunci cine sa le ia, sau sa amendeze Politia Locala daca tot e ilegal.

  2. destept Răspunde

    un municipiu de c…t, centrul varza si plin de cur.e, pe dig daca nu iese de un viol, restul i-l fac sau tiganii sau cainii.sambata am iesit cu sotia si parca ma plimbam printr-o comuna(cu scuzele de rigoare pentru cei care locuiesc acolo).
    vai mama noastra de am ajuns sa facem naveta in Baia Mare in weekend.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.