Ultima actualizare: azi, 13:00
Locale

DIICOT a dezvăluit identitatea traficanţilor care au cultivat cannabis într-o pădure

droguri, cannabis (4)În datele de 8.09.2016 și 13.09.2016, urmare a propunerilor formulate de către procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Satu Mare, Tribunalul Satu Mare a dispus arestarea preventivă a inculpaților BLEDEA Nicolaie Nelu, CHIOREAN Claudiu Daniel și arestul la domiciliu față de inculpatul ȘERBĂNESCU Ovidiu Lucian, pentru o perioadă de 30 de zile, pentru săvârșirea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat şi  cultivare fără drept de droguri de risc.

    În cauză există suspiciunea rezonabilă că în cursul lunii aprilie 2016 inculpaţii  BLEDEA Nicolaie Nelu, CHIOREAN Claudiu Daniel și ȘERBĂNESCU Ovidiu Lucian au inițiat și constituit un grup infracțional organizat în scopul cultivării, fără drept, de droguri de risc (plante de cannabis).

    S-a reţinut că inculpaţii BLEDEA Nicolaie Nelu, CHIOREAN Claudiu Daniel şi ȘERBĂNESCU Ovidiu Lucian au înființat o cultură “outdoor” (cultură de exterior) de droguri de risc, respectiv cannabis, pe o parcelă împădurită aparținând mamei inculpatului CHIOREAN Claudiu Daniel, în locul numit “LAUTORI” de pe raza comunei Bixad.

    Cu ocazia cercetării la fața locului din data de 7.09.2016, au fost identificate un număr de 52 (cincizeci și două) plante de cannabis cu înălțimea cuprinsă între 1 m. și 2 m.  Cultura de cannabis a fost supravegheată de către  membrii grupului, aceștia îngrijind plantele în scopul dezvoltării pentru recoltarea drogurilor de risc.

    Acţiunea a fost efectuată împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul S.C.C.O. Satu Mare.

    Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale.

Sursa: DIICOT

 

6 comentarii

  1. Norick Răspunde

    Se pare ca lungimea culturei era un metru.Inaltimea este cateva zeci de cm , dar oricum n-are importanta….:-P 😉

  2. Norick Răspunde

    Bine na gigi , am gresit , scuze. Am gasit o alta limba , in care nu gresesc asa de mult : suck my dick bitch… 😀 😛

  3. Alin Răspunde

    Şi tu cu deşteapra gigi te legi? 2 clase are ca trenul)))))))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Turos Lorand vrea să renunţe la CNA pentru un post de deputat

Sătmăreanul Turos Lorand, membru al Consiliului Național al Audiovizualului, ia în calcul o candidatură la alegerile parlamentare din această toamnă....

Închide