Ultima actualizare: azi, 20:06
Locale

EXCLUSIV pentru PortalSM. Wizz Air confirmă că vine la Satu Mare

wizzairDupă ce președintele Consiliului Județean Satu Mare, Pataki Csaba, a făcut anunțul, reprezentanții Wizz Air au confirmat exclusiv pentru PortalSM că vor fi zboruri internaționale de la Satu Mare la Londra.

”Wizz Air a anunțat astăzi că Satu Mare devine cea mai nouă destinație românească, lansând totodată noul serviciu către Londra Luton.

Deja cea mai mare companie aeriană din România, WIZZ a adăugat aeroportul din Satu Mare reţelei sale care devine cea de-a zecea destinație românească ce beneficiază de zborurile cu prețuri reduse ale companiei. Începând din 31 octombrie, ruta din Satu Mare va conecta orașul din nord-vestul României cu Londra Luton, de două ori pe săptămână, în zilele de luni și vineri. Ruta Wizz Air de la Satu Mare devine prima conexiune internațională de pe acest aeroport.

Cu noile zboruri spre şi dinspre Satu Mare, Wizz Air îşi va întări poziţia de companie care oferă cea mai mare conectivitate dintre România şi restul Europei şi de promovare a dezvoltării economice în întreaga ţară. Biletele pentru cea mai nouă rută sunt deja disponibile pe wizzair.com de la 109 de lei. Toate zborurile sunt operate cu aeronave Airbus A320, cu 180 de locuri, și Airbus A321, cu 230 de locuri.

George Michalopoulos, Chief Commercial Officer Wizz Air declară: “Wizz Air continuă să probeze angajamentul faţă de România drept cea mai mare companie aeriană de pe piaţa locală care oferă cele mai mici tarife şi cea mai bună experienţă la bordul aeronavelor sale. Suntem încântaţi să anunţăm Satu Mare ca fiind aeroportul WIZZ cu numărul 10 din România şi să fim prima linia aeriană ce va opera zboruri internaţionale de aici. Noua noastră rută spre Londra va fi mai mult decât binevenită pentru clienţii noştri din această parte a ţării, pentru că aduce cele mai mici tarife în regiune. De asemenea, suntem încrezători că pasagerii care vin dinspre Marea Britanie se vor bucura să viziteze unul dintre cele mai vechi oraşe din nord-vestul ţării, ce are de oferit multe atracţii turistice. Biletele sunt deja puse la vânzare pe wizzair.com cu preţuri începând de la 109  lei”, se arată în răspunsul dat de Wizz Air unei solicitări făcute săptămâna trecută de PortalSM pentru informarea sătmărenilor. 

3 comentarii

  1. radu Răspunde

    Promisiuni…promisiuni…

  2. ADRIAN Răspunde

    SALUT, SUNT DIN SATU MARE DAR MUNCESC DE 2 ANI IN UK. MA BUCUR MULT CA S-A REUSIT CONTINUAREA PROIECTULUI LEGAT DE AEROPORT! INDIFERENT CE CULOARE POLITICA A INCEPUT PROIECTUL SI INDIFERENT CE CULOARE POLITICA L-A CONTINUAT, DORESC SA II FELICIT PE TOTI SI TOTODATA SPER SA CA SI-AU DAT SEAMA CA DOAR IMPREUNA REUSIM CONTINUAREA PROIECTELOR SI DEZVOLTAREA ORASULUI NOSTRU! NOI CE DIN UK NE SIMTIM ACUM MULT MAI APROAPE DE CASA DATORITA ACSTEI CURSE. SPER CA IN VIITOR SI CEILALTI SATMARENI (SI NU NUMAI), PLECATI IN ALTE TARI, SA SE POATA BUCURA LA FEL CA NOI!!! FELICITARI TUTUROR INCAODATA SI BAFTA IN CONTINUARE. GOOD JOB!!!!

  3. sulica Răspunde

    exclusiv pentru portal si ceilalti care au scris inaintea voastra!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Trafic paralizat la Satu Mare. Protestul transportatorilor a blocat urcarea de Podul Decebal (VIDEO)

Traficul este pur şi simplu paralizat la Satu Mare, în special pe strada Botizului, bulevardul Henri Coandă, Piața Romană și...

Închide