Ultima actualizare: azi, 15:55

Locale

Isteria despre Ambulanța Neagră revine. Oameni care pretind că au fotografiat-o și filmat-o (FOTO&VIDEO)

ambulanta-neagra1Isteria ”Ambulanței Negre” care, potrivit legendelor urbane, răpește copii pentru a le preleva organele, revine în România. De fapt, această isterie invadează opinia publică din România odată la 3-4 ani.

O femeie din București pretinde a că filmat și fotografiat duminică o astfel de ambulanță în cartierul Rahova și a postat imaginile pe Facebook.

„Astă seară, în cartierul Rahova, undeva în jurul orei 20:30, în apropierea unui parc, am văzut o maşină cel puţin dubioasă… Vă rog, distribuiţi!”, sună mesajul care însoțea acele fotografii.

Tot duminică seara, un alt bucureștean a postat o filmare cu această ambulanță pe care pretinde că a făcut-o în Drumul Taberei.

Am filmat ambulanţa care răpeşte copii, pentru organe! Atenţie! Ambulanţa neagră a fost văzută în seara asta în Drumul Taberei! Daţi mai departe, să vadă toată lumea că este adevărat că se fură copiii pentru organe!”, era textul care a însoțit imaginile filmate.

Despre această legendă urbană, poliţiştii au explicat că nu a existat niciodată vreun caz de răpire a unui copil de pe stradă, de vreo ambulanţă misterioasă.

”Nu există așa ceva și nici n-a existat vreodată. Nu înțeleg cum poate crede cineva că umblă pe străzi o ambulanță care căsăpește copii ca să le ia organele. (…) Dar multă lume nu apelează la logică, nu vede că nu a întâlnit niciodată o ambulanță neagră în trafic – și desigur că n-ar trece neobservată – și se grăbește să transmită mai departe prostia asta, creând panică nejustificată”, au explicat specialiştii, citaţi de zch.ro.

2 comentarii

  1. maricica Răspunde

    Pe partea cealalta scrie dr. Coica si transport tigari.

  2. Gicu Răspunde

    O imbecilitate de stire inventata de trustul varanului Felix Motanul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.