Ultima actualizare: azi, 15:07
Locale

Isteria despre Ambulanța Neagră revine. Oameni care pretind că au fotografiat-o și filmat-o (FOTO&VIDEO)

ambulanta-neagra1Isteria ”Ambulanței Negre” care, potrivit legendelor urbane, răpește copii pentru a le preleva organele, revine în România. De fapt, această isterie invadează opinia publică din România odată la 3-4 ani.

O femeie din București pretinde a că filmat și fotografiat duminică o astfel de ambulanță în cartierul Rahova și a postat imaginile pe Facebook.

„Astă seară, în cartierul Rahova, undeva în jurul orei 20:30, în apropierea unui parc, am văzut o maşină cel puţin dubioasă… Vă rog, distribuiţi!”, sună mesajul care însoțea acele fotografii.

Tot duminică seara, un alt bucureștean a postat o filmare cu această ambulanță pe care pretinde că a făcut-o în Drumul Taberei.

Am filmat ambulanţa care răpeşte copii, pentru organe! Atenţie! Ambulanţa neagră a fost văzută în seara asta în Drumul Taberei! Daţi mai departe, să vadă toată lumea că este adevărat că se fură copiii pentru organe!”, era textul care a însoțit imaginile filmate.

Despre această legendă urbană, poliţiştii au explicat că nu a existat niciodată vreun caz de răpire a unui copil de pe stradă, de vreo ambulanţă misterioasă.

”Nu există așa ceva și nici n-a existat vreodată. Nu înțeleg cum poate crede cineva că umblă pe străzi o ambulanță care căsăpește copii ca să le ia organele. (…) Dar multă lume nu apelează la logică, nu vede că nu a întâlnit niciodată o ambulanță neagră în trafic – și desigur că n-ar trece neobservată – și se grăbește să transmită mai departe prostia asta, creând panică nejustificată”, au explicat specialiştii, citaţi de zch.ro.

2 comentarii

  1. maricica Răspunde

    Pe partea cealalta scrie dr. Coica si transport tigari.

  2. Gicu Răspunde

    O imbecilitate de stire inventata de trustul varanului Felix Motanul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Peste 2.500 de voluntari, sâmbătă, la Let’s do it! în Satu Mare

Peste 2.500 de voluntari din județul Satu Mare au participat sâmbătă la acțiunea Let's do it! în cadrul căreia au...

Închide