Ultima actualizare: ieri, 19:28
Locale

Mister Transilvania 2016, vineri, la Carei. Primul concurs de frumusețe masculină din România

afis-mister-transilvaniaSzelenyi Gabriella Events, în colaborare cu Miss Tv România, prezintă Mister Transilvania 2016, primul concurs de frumusețe destinat bărbaților din Transilvania.

Vineri, în data de 30 septembrie, de la ora 18.00 cei interesați sunt așteptați la Castelul Karolyi din Carei la un eveniment cu totul deosebit. În urma preselecțiilor desfășurate în luna august, 14 tineri au ajuns în finala competiției. Ei se vor întrece pentru titlul de Mister Transilvania 2016 și vor avea parte de mai multe provocări în cadrul probelor pregătite de organizatori. În gala finală a acestei competiții s-au calificat și trei sătmăreni. Unul dintre ei este Sergiu, are 17 ani și 187 cm înălțime. Cel de-al doilea este Mark, are 19 ani și tot 187 cm înălțime. în fine, cel de-al treilea este Tomas, are 17 ani și 183 cm înălțime.

Juriul este format din persoane avizate din lumea modei. Este vorba despre: Ariana Silaghi, Marcela Papici, Laura Bota, Zita Pop, Ioana Călin, Denisa Hudac și Zsolt Popa.

În cadrul evenimentului vor fi prezentate colecțiile unor branduri și designeri cunoscuți din Transilvania, precum Ioana Călin, Nicoleta Obis, Spencer by Ciprian Crăciun, Nina Lenjerie și Inedit. Modelele vor fi aranjate de către hair stylistul Arabela Sulyok, iar de machiajele lor se vor ocupa Vladiana Crișan și Larisa Bukva.  De asemenea, vor avea loc și momente muzicale oferite de către Romina Sîrbe și Cristian Totpati și se vor acorda și premii surpriză, toate acestea fiind marca înregistrată MissTv România.

Prezentatorii evenimentului sunt Silvia Cseh și Raul Popa. 

 

6 comentarii

 1. silaghi Răspunde

  Nevasta Hariana, iar te dai la tineret? Acum dupa ce m-am botoxat?

 2. bolnav Răspunde

  Hai sa zicem ca d-na Ariana se pricepe la moda,dar ce are Marcela Papici si Laura Bota cu acest concurs??Toate c…(doamnele) din partidul lui Silaghi si Stef ( ca nu mai stiu in ce partid sunt astia cit au migrat)au venit sa vada prospaturile gasite de Gabriella ( cu doi l)Szeleny?Laura Bota are sa-i caute la dinti ( ca pe armasari,sau cai,sau magari..sau..) si Marcela Papici la ce o sa-i caute???
  Vezi-ti femeie de spital ca acolo mor oameni. Lasa baietii in pace ca deja esti trecuta !!!!

  • Sorela Răspunde

   Doamnaaaa? Țigancaa?? Tu nu știi ce limbaj de birjar are!? Iar de moda….scuse-moi…..nici pe departe. Aaa daa să le poarte si sa le bage apoi la vânzare ahaaa am înțeles :)))

 3. nebun Răspunde

  De ce din juriu nu face parte si Virgil Enatescu????

 4. satmarean Răspunde

  De ce nu se tine la Satu Mare concursul????

 5. bdsm Răspunde

  Se mai aude ceva cu cercetarea aceea penala, a avizatei dne Gabriela plimba niste copile in zgarda si lesa la event-ul ei?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.