Ultima actualizare: azi, 20:06
Locale

Naştere record la Satu Mare. O femelă labrador a adus pe lume 14 puiuţi (FOTO& VIDEO)

carei-labrador-6Naştere record la Satu Mare! O femelă labrador ciocolatiu, cea mai rară culoare, a adus pe lume, azi noapte, 14 căţeluşi.

Femela, Alissa, în vârstă de trei ani, de la canisa Claus Web, a fost împerecheată cu masculul Nero, de culoare neagră de la aceeaşi canisă, iar rezultatul i-a uimit atât pe proprietari cât şi pe crescătorii din labradori din Satu Mare. Nero este campion naţional la categoria Junior.

În medie, labradorii nasc între 8 şi 10 pui, fiind cazuri când se trece peste 10 micuți, însă niciun crescător de labradori nu știe să se fi născut 14 puiuți la o femelă. Alissa a adus pe lume trei masculi negri, trei femele negre, trei masculi ciocolatii şi cinci femele ciocolatii.

“De obicei femelele nasc între 8 şi 10 pui. Noi nu am mai avut astfel de cazuri cu atât de mulţi puiuţi”, a declarat medicul veterinar Vlad Condurache, cel care a supravegheat sarcina.

În lumea crescătorilor de labradori din judeţul Satu Mare mai este cunoscut un singur caz asemănător, când femela a născut 13 puiuţi.

Interesul pentru labradori, în special pentru cei de culoare ciocolatie fiind foarte mare, după anunţul făcut de proprietari au fost deja făcute trei prenotări, plus alte câteva persoane care s-au interesat de puiuţi.

Cei interesaţi pot lua legătura cu proprietarul la nr. 0749826186.

3 comentarii

  1. Closca Răspunde

    puiuti de gaina ? sau catelusi ?

  2. Retro_kid Răspunde

    Ce vorbiti? Cateaua mea Linda maidaneza pursange a fatat 16 pui vara trecuta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
A vrut să-și scoată ilegal fetița din țară. A fost prinsă la Petea

Poliţiştii de frontieră sătmăreni au depistat o tânără de 18 ani care a încercat să iasă ilegal din țară cu...

Închide