Ultima actualizare: azi, 15:14

Sport

Olimpia, victorie spectaculoasă cu Academica Clinceni. Meci foarte bun (FOTO)

olimpia-clinceni2Olimpia reușește o victorie spectaculoasă în meciul susținut astăzi pe teren propriu în fața celor de la Academica Clinceni, astfel că cei peste 300 de spectatori prezenți la meci au avut ce vedea. 

Meciul începe foarte bine pentru Olimpia Satu Mare care, încă din primele minute atacă poarta oaspeților. La un astfel de atac, în minutul 3, Ludușan este faultat clar în careu, arbitrul vede doar simulare și-i acordă cartonaș galben fotbalistului sătmărean. Olimpia continuă atacurile și, în minutul 10, în urma unui corner executat de Vasile Pop, Luduşan trimite cu capul, la o palmă peste transversală.

Inevitabilul se va produce. În minutul 24, o faza de atac a Olimpiei condusă de Dumitru Muntea, care pasează în stânga pentru Ludușan, acesta centrează în fața porții iar Silviu Pană înscrie cu latul. 1 – 0 pentru Olimpia.

În minutul 30, arbitrul jocului şi-a pierdut cartonaşul galben, iar Mureşan a alergat 3 minute cu cartonaşul în mână, până i l-a înapoiat centralului.

Cu zece minute înainte de finalul primei reprize, oaspeții reușesc egalarea. După un prin şut al lui Crişan, respins de Anca, urmează al doilea şut a lui Ştefan Florin, de la 18 metri, deviat de Iuhas sub transversală. La pauză se intră cu 1 – 1.

În a doua repriză Olimpia intră mai decisă pe teren și reușește să înscrie și să preia din nou conducerea în minutul 56 când Pană execută un corner şi îl găseşte pe Onicaş nemarcat, la marginea careului de 6 metri, iar lovitura de cap a acestuia merge sub transversală.

După primirea golului doi, oaspeții se năpustesc în atac și, în cele din urmă, reușesc egalarea cu doar câteva minute înainte de final. În minutul 85, o minge ce părea pierdută este centrată de Costin Gheorghe înainte să iasă în aut de poartă, Anca-Trip are o ieşire neinspirată, iar Coman trimite cu capul printre mâinile portarului.

După numai două minute, Olimpia înscrie golul trei și câștigă neciul. Luduşan marchează din vole, de la 12 metri, în urma unei lovituri libere executată de Vasile Pop.

Galeria Olimpiei s-a comportat exemplar, a cântat și și-a încurajat favoriții pe tot parcursul meciului. 

Olimpia: Anca-Trip – Ciul, Fl. Mureşan, Heil, Iuhas (cpt.) – Onicaş – R. Rus, Sil. Pană, V. Pop, D. Muntean – Luduşan
Rezerve: Andr. Preda – Duruş, Villand, Kanaloş, Erdei, Feier, Tudoran
Antrenor: Bogdan Andone

Un comentariu

  1. fan Răspunde

    Cineva sa-l scoata din primul 11 pe Muresan. Fundas mai slab nu o sa gasiti nici in liga a3a.Cei care se uita cu adevarat la un meci vor intelege.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.