Ultima actualizare: ieri, 20:48
Locale

Polițiști avansați în grad astăzi la Satu Mare. Cine sunt aceștia (FOTO)

politisti-avansatiLa sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare, a avut loc azi, 15 septembrie 2016, o şedinţă festivă în cadrul căreia au fost avansaţi în gradul profesional următor, la termen, 9 ofiţeri şi 15 agenţi de poliţie. La festivitate a onorat cu prezenţa subprefectul Alfatter Tamas, care a transmis un mesaj de felicitare către toţi cei care zi de zi îşi dedică activitatea siguranţei cetăţenilor.

S-a dat citire mesajului de felicitare transmis de către Inspectorul General al Poliţiei Române, chestor de poliţie Bogdan Depescu, iar comisarul şef de poliţie Florentin Vlad, şeful IPJ Satu Mare, a prezentat ordinul şi dispoziţia de înaintare în gradul profesional următor a celor 24 de poliţişti din cadrul IPJ Satu Mare.

 În gradul de comisar de poliţie a fost avansat subcomisar de poliţie Buzea Adrian.

În gradul de subcomisar de poliţie au fost avansaţi următorii inspectori principali de poliţie: Boitor  Gheorghe -Sorin, Cucuiat  Sorin-Octavian, Bretan  Dorin-Adrian, Gherman Cristian Gheorghe, Grigoraş Lucian-Marcel-Nicu, Parasca Robert-Dan, Pastean  Valeriu-Ovidiu, Popescu Mihai-Viorel.

 În gradul de inspector principal de poliţie a fost avansată inspector de poliţie Chiorean Liviana-Mihaela.

În gradul de agent şef principal de poliţie au fost avansaţi următorii agenţi şefi de poliţie: Geiger Nicolae, Momeu Stelian, Nagy Emeric, Pop Alin Vasile.

În gradul de agent şef de poliţie au fost avansaţi următorii agenţi şefi adjuncţi de poliţie: Chis Cristian Nicolae, Costan Gheorghe Claudiu, Cucuiat Calin Dan, Mocan Cristian Nicolae, Pop Florin Gheorghe, Tarţa Daniel Dorel, Tăut Viorel Grigore.

În gradul de agent şef adjunct de poliţie au fost avansaţi următorii agenţi principali de poliţie: Andreica Dorel Cosmin, Ciora Florin Vasile, Jurju Rodica Felicia.

În gradul de agent principal de poliţie a fost avansat  agent de poliţie Vraja Gabriel Vasile.

3 comentarii

 1. maricica Răspunde

  Ce fețe de intelectuali, academicieni…

 2. topu Răspunde

  animal planet

 3. opinie Răspunde

  Dl. Vlad este in continuare imputernicit la comanda IPJ si nu este chiar sef.
  Este o chestie de nuanta pe care un ziarist profesionist ar fi trebuit sa o cunoasca si sa o mentioneze ca atare, cu riscul de a “supara” persoana in cauza.
  Felicitari celor avansati speram ca pe merit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.