Ultima actualizare: azi, 20:54

Locale

Răspunsul OPC în cazul House of Travel. Păgubiții rămân cu ochi-n soare

raspuns opc hause of travelOficiul Județean pentru Protecția Consumatorilor (OPC) Satu Mare nu au putut verifica cele reclamate de păgubiții agenției de turism House of Travel din Satu Mare deoarece agenția era închisă în momentul în care comisarii au mers în control. Din adresa OPC trimisă unuia dintre păgubiții sătmăreni a acestei agenții, rezultă faptul că dacă nu e nimeni la sediu (persoana de contact), aspectele nu pot fi verificate.

Iată ce scrie pe Facebook unul dintre păgubiți:

”Daca nu-i nimeni acasa… ciuciu control!

In urma unei nefericite decizii de a apela la agentia House of Travel, am intarit randurile victimelor tunului dat de aceasta societate.

Si ca sa fie lucrul autentic romanesc facut bine pana la capat, mai vine si statul si iti “sare in ajutor”. Citind raspunsul primit de la OPC am trait un profund sentiment de protectie… similar cu cel oferit de folosirea unui prezervativ vulcanizat.

1. Conform HG nr 1267/2010 si a Ordinului MDRT nr. 65/2013, agentia mai sus mentionata trebuia sa aiba o liceenta… nu o mai are din martie, dar nimeni nu s-a sinchisit sa transmita suspendarea sau sa verifice lucrul asta.

2. Din adresa OPC rezulta faptul ca daca nu e nimeni la sediu (persoana de contact) aspectele nu pot fi verificate, deci pa control. Daca oamenii sunt in concediu, sau la masa? :))…comic dar tot odata trist.

3. Exista o institutie…se numeste Registrul Comertului, care detine o baza de date complexa cu date de contact certe referitoare la reprezentantul legal/administrator. Se poate consulta si lasa macar o citatie  Dar nu vreau sa invat pe nimeni sa isi faca treaba, stiu ca unii functionari vechi, mai ales cu functii de conducere sunt mai reticenti la indicatii…”.

UPDATE. Ulterior, OPC Satu Mare a remis un comunicat de presă prin care precizează că toate plângerile înregistrate împotriva firmei SC Amazing Holyday’s Satu Mare (firma care deţinea agenţia de turism House of Travel) au fost redirecţionate spre Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Satu Mare. 

2 comentarii

 1. oprea Răspunde

  Cine semneaza raspunsul? Breban??!!! Monumentul de “inteligenta”, reminescenta a briliantelor intelectuale care au condus fostul PDL!!! Si mai vreti competenta???!!! Da’ chiar. pe asta l-au uitat pe post?

 2. Dempsey Răspunde

  Extraordinar…

  Noi fraerii lucram si platim taxe si strangem bani 1 an de zile ca sa aruncam in vant? Ca autoritatile romane dorm in picioare??

  Dar cand trebe sa platim taxe/impozite plecam de acasa sa nu fim nici noi acasa.

  Da.i dracului de prosti cu banii lor de vacanta nu? ..

  Altu fura o gaina si face puscarue.

  Rusine Romania rusine!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.