Ultima actualizare: ieri, 22:16
Locale

Simona Pop, mesagerul sportului sătmărean

simo pop2Marea campioană olimpică, Simona Pop  a fost onorată pentru rezultatele obținute la Rio  şi a fost desemnată de conducerea județului Satu mare drept mesagerul sportului sătmărean. 

Astăzi ,06 septembrie 2016, în sala de protocol al Palatului Administrativ, Pataki Csaba, președintele Consiliului Județean Satu Mare, prefectul  Radu Bud, subprefectul Altfatter Tamás, Dan Zeicu, directorul de cancelarie, Ioan Rus , vicepreședintele Consiliului Județean Satu Mare, Nagy Szabolcs, directorul de cabinet al președintelui Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Albu, viceprimarul municipiului Satu Mare, Kovács Jenő, primarul municipiului Carei, Magyar Lóránd, consiler local,  au invitat-o pe campioana olimpică de la Rio, Simona Pop, pe soţul acesteia, spadasinul Adrian Pop,  și pe antrenorul Csiszár Ferenc la o discuție prietenească.

simo pop1Președintele Consiliului Județean Satu Mare și- a propus ca pe viitor  să organizeze asemenea discuții amicale  cu reprezentanții diferitelor ramuri sportive din județul nostru. Președintele dorește un dialog permanent între viața sportivă și administrația locală din Satu Mare.

Având în vedere faptul că săptămâna trecută președintele Consiliului Județean Satu Mare, Pataki Csaba, și prefectul Radu Bud au fost la București  pentru a discuta despre problemele tehnice ale sportul sătmărean, respectiv inițierea unui plan de construire a unui centru de excelență în scrimă la Satu Mare, aceștia au decis să vorbească personal cu sătmăreanca Simona Pop, deoarece orice sugestie este binevenită.

Prefectul Radu Bud a afirmat că în urma discuției, doamna ministru Elisabeta Lipă părea deschisă din punctul de vedere al finanțării  acestui centru în Satu Mare.

Pataki Csaba, președintele Consiliului Județean Satu Mar,e a felicitat-o pe Simona Pop. El a declarat că viitorul sportului sătmărean depinde de colaborarea și conlucrarea cluburilor din oraș.  Simona Pop a spus că autoritățile locale ar trebui să țină sportivii acasă, deoarece și ei i-a fost greu să facă naveta la București.  ”Tocmai de aceea s-au făcut deja demersuri pentru centrul de excelență unde, cu sprijinul administrației locale, se vor organiza  diferite competiții și se vor intensifica programele cu scopul de a aduce copiii în Satu Mare”, a declarat președintele Consiliului Județean Satu Mare, Pataki Csaba.

simo pop 3Având în vedere faptul că sala de scrimă din Satu Mare este cea mai dotată din țară, consilierul local Magyar Lóránd a spus că Primăria Municipiului Satu Mare, printr-un program de finanțare, va investi în această sală (reabilitarea acoperișului va fi finanțată din cheltuieli proprii, iar izolarea sălii, repararea instalației electrice prin acest program).

La finalul discuțiilor Pataki Csaba, președintele CJSM a înmânat câte o diplomă de onoare Simonei Pop și antrenorului Csiszár Ferenc. Președintele dorește ca pe viitor să conlucreze cu sportiva Simona Pop , aceasta fiind în postura onorifică de mesager al sportului sătmărean.

Sursa: Consiliul Județean

2 comentarii

  1. Cocojambo Răspunde

    Si tradatoare Romaniei, pe fata si cu documente.

  2. OPINIE Răspunde

    Scorul 8-3.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Prefectul Radu Bud, la Adunarea Generală a Prefecților din România

În perioada 8-9 septembrie 2016, prefectul judeţului Satu Mare, Radu Bud va participa la Adunarea Generală a Asociaţiei Prefecţilor şi...

Închide