Ultima actualizare: azi, 14:10

Locale

UDMR Satu Mare şi-a stabilit candidaţii. Cine vor fi noii parlamentari

turos_lorandDelegaţii UDMR din judeţul Satu Mare şi-au votat joi seara candidaţii pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie. Astfel, locurile eligibile au fost ocupate de Turoş Lorand la Senat şi Magyar Lorand şi Erdei Istvan la Camera Deputaţilor.

În urma scrutinului intern, Turos Lorand a fost desemnat cap de listă, cu 89 de voturi, fiind urmat de Tiberiu Gunther cu 10 voturi.

La Camera Deputaţilor, primul pe listă va fi Magyar Lorand, care a obţinut 52 de voturi, fiind urmat de Erdei Isvan, cu 44.

Turos Lorand a declarat că îşi va depune deemisia din Consiliul Naţional al Audiovizualului înainte de depunerea candidaturilor pentru alegeri. El a spus că i-au sugerat colegii din UDMR Satu Mare să facă această schimbare întrucât este la Bucureşti de şase ani, nu este străin de acest domeniu, şi că din poziţia de membru CNA a avut foarte multe legături cu Comisia de Cultură din Senat, astfel că ştie ce se întâmplă în Parlament.

Un comentariu

  1. Amor pe banii sătmărenilor Răspunde

    Directoraşul afacerist şi iubăreţ de la Apaserv, Dănuţ Stejeran îţi plimbă noua amantă pe bani noştri, ai sătmărenilor prin ţară mai exact la Bucale. De miercuri, că aici cam se respectă Steji, este plecat în delegaţie cu ….noua lui amantă de la Apaserv. Spunem nouă, deoarece a mai avut câteva în instituţie de când este directoraş. Reţeta se pare că este aceeaşi: de fiecare dată, pe bani noştri, ai sătmărenilor, directorul Stejeran îşi pune ochii pe o domniţă, de regulă blondă, cu care cheltuie bani Apaservului prin ţară şi străinătate, în delegaţii în special la ARA si ANRSC, dar şi afară. Se pare că la Steji îi plac parfumele scumpe pe care le cumpără pentru iubitele sale pe aceeaşi bani ai Apaservului. Normal că nu îşi face probleme deoarece se laudă că l-a prostit pe Kereskeni că o să de-a sponsorizare la CSM şi Olimpia 30.000 de lei şi că o să-l ducă în câteva deplasări şi pe Gabor cu care va servi nişte băuturi fine. Numai că surprize, surprize la un spriţ a zis că ce crede prostul de Gabor, că o să dau bani la sport, lasă că face el cumva, să intre în presă şi apoi mă voi scuza că nu mai pot da , că se va face tam-tam. Zis şi făcut, subiectul a ajuns în presă. Şi ca de obicei Steji iese băiat fain, până când?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.