Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

Accident cu ambulanţa în Satu Mare (VIDEO)

ambulantaUn accident grav s-a produs în Satu Mare. O ambulanţă aflată în misiune a fost izbită în plin de un alt autoturism. Din fericire, în salvare nu era niciun pacient, informează România TV.

Ambulanţa era în misiune, cu girofarurile pornite. La un moment dat, a vrut să vireze la stânga şi a fost lovită în plin de o maşină la volanul căreia se afla un tânăr, care nu a acordat prioritate. Martorii au sunat imediat la 112.

Salvarea nu transporta nicio persoană când a avut loc accidentul, pentru că mergea după un pacient. Din fericire, accidentul nu a avut victime, doar pagube materiale.

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz.

Sursa: Româniatv.net

 

6 comentarii

  1. Verestoi Attila Răspunde

    Cand??

  2. Gyurika Răspunde

    În misiune auzi! Zici ca suntem în război și vin urlatoarele salvari să culeagă impuscatii! Salvarile si popii cu difuzoarele scoase în fața bisericii te baga in boala. Unul te omoară altul te îngroapă. Cool!

  3. Un cetățean Răspunde

    La tine ungure cam greu înțelegi cei aia “era în misiune ” o ambulanță, poate mergea după măta?

    • Gyurika Răspunde

      Cetățean analfabet, invață să scrii si apoi semnalizează ca ești cu sechele mintale cronice. “Mata ‘ se scrie ‘ma-ta” mai “cei ala’. Ambulanta era din viitor și era în drum spre “mata” să îi provoace avort ca să nu perpetueze dobitocenia umană. Nu a mai ajuns la destinație și nici de calcat nu te-a calcat mai “cei ala'”!

  4. matroz Răspunde

    @gyurika:te sfatuiesc sa-l intrebi pe Norik despre limba romana.E singurul ungur care stie dar nu poate face!!!Fereasca-ne Dumnezeu de prosti!

  5. unul Răspunde

    Stiti vorba aia “cand esti prost de mic,cand esti mare numai te joci”. Asta este valabil pentru conducatorul cu bmw cat si pentru cei ce posteaza comentarii fara sa stie anumite lucruri dar se baga …………

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.