Ultima actualizare: azi, 16:36

Locale

Accident cu două victime la Satu Mare. Vinovat: un șofer neatent

accident-motoscuterDoi tineri din Satu Mare, circulând cu motocicleta, au fost răniți într-un accident rutier petrecut ieri pe strada Botizului din Satu Mare, ca urmare  a faptului că un șofer nu s-a asigurat la schimbarea benzii de circulație.

Polițiștii rutieri sătmăreni au fost solicitați să intervină ieri, 24.10.a.c., în jurul orei 12.15, pentru soluționarea unui eveniment rutier produs pe strada Botizului din municipiu.

Din cercetările la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat de 49 ani, din Satu Mare, conducând  o autoutilitară pe strada Botizului, pe fondul neasigurării la schimbarea benzii de circulație a intrat în coliziune cu un motociclu, condus în aceeași direcție de mers de un tânăr de 26 ani, din Satu Mare.

În urma evenimentului motociclistul a fost rănit ușor, în schimb, o tânără de 20 de ani din Satu Mare,  pasageră  pe motociclu, a fost rănită grav. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii, în cadrul dosarului penal în care cercetările vor continua pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Un comentariu

  1. Tuturas Răspunde

    Prietene au am pățit la fel cu un motociclist care multi dintre voi sunteți teribiliști si de multe ori va credeți regi soselelor! Asa ca mare atentie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.