Ultima actualizare: ieri, 22:26

Locale

Așa arată intrarea într-o școală din Satu Mare. Beznă și băltoace (FOTO)

avram-iancuElevii Școlii Gimnaziale ”Avram Iancu” sunt nevoiți să facă niște eforturi deosebite pentru a intra în curtea școlii. Este beznă totală, iar când plouă, cum a fost în această dimineață, se formează băltoace care cu greu pot fi trecute, mai ales de cei mici. Este vorba despre intrarea în curtea școlii.

Părintele unuia dintre acești elevi ne-a trimis câteva fotografii, făcute chiar în această dimineață, prin care să exemplifice acest lucru.

”Așa arată intrarea în școală. De ani de zile când plouă nu se poate trece . Fără lumină, bălți de apă, mașini parcate lângă clădirea școlii. Profesorii trag din umerii, nu aparțin de ei, ii ceva groaznic. Bine că avem statuie cu AVRAM IANCU în fața școlii, unde e betonat, să nu se ude domnii directori”, spune supărat părintele care ne-a trimis fotografiile.

avram-iancu2”De ani de zile e aceeași treabă. Nimeni nu face nimic. Nu e destul că noi ne cumpărăm toate ca să învețe copii, să mai facem și drumul în fața școlii? Am vrea să se rezolve cumva situația asta. să se pună pietriș, să se facă canalizare, să se facă lumină și să nu mai fie lăsate mașinile să parcheze acolo”, mai spune revoltat același părinte.

Cititorii în acțiune – Portalul eşti tu! Ai surprins un accident sau un eveniment ce poate fi ştire? Trimite-ne imaginile pe [email protected] sau pe facebook.

3 comentarii

  1. gigi Răspunde

    Demisia incompetentilor din fruntea Primariei SM

  2. Marius Răspunde

    Da ziua nu o putut face poze, ca nu se intelege nimic din pozele astea!

  3. Sorin Răspunde

    Din pacate asa e sunt niste baltoace cu apa ca te chinui sa le treci tu ca adult ce sa zici de niste copilasi doar ca scoala asta mai are o problema si daca ati putea sa ne ajutati ar fi super copii cand vin la scoala nu au trecere de pietoni trec pe unde adica printre masini am facut sesizari la Primarie la Politie si raspunsul lor a fost ca traficul cu masina nu e destul de mare ca sa necesite trecere de pietoni intradevar au pus un semn Atentie Copii dar l-au pus dupa intersectie fara nici un rost daca puteti sa verificati si dvs poate poate o sa le fie Rusine!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.