Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

Cadoul ideal de sărbători: statuetele 3D MiniMe. Acum la prețuri promoționale (FOTO&VIDEO)

3dminimi-satu-mareStudioul 3D MiniMe din Satu Mare, singurul din țară care realizează statuete fotorealiste, dă posibilitatea tuturor sătmărenilor să ofere un cadou frumos, de suflet, pentru cei dragi. Le propune clienților prețuri promoționale de sărbători, vine cu două produse noi și are posibilitatea de a se deplasa și la diferite evenimente.

Stauetele fotorealiste 3D MiniMi vor avea prețuri promoționale înainte de sărbătorilor de iarnă, potrivit celor spuse de managerul studioului, Mihaela Țolescu.

”Cu ocazia sărbătorilor de iarnă aducem pe piață o nouă ofertă, una promoțională, cu reduceri de până la 30-40%. Totodată, lansăm pe piața două produse noi. Este vorba despre portretele 3D, care reprezintă o pătrime din mărimea statuetei standard, și de produsele Half-body, care reprezintă jumătate din dimensiunea standard. Dimensiunile standard ale statuetelor sunt de 10, 12, 15, 20 și 25 cm. Prețurile încep de la 115 lei pentru busturile 3D. Am venit pe piață cu aceste două produse noi pentru a ne adresa unei nișe de clienți mai vaste, astfel că ele devin accesibile practic tuturor. Toți clienții pot oferi un cadou frumos, o amintire frumoasă celor dragi”, spune Mihaela Țolescu.

Dacă până acum statuetele fotorealiste puteau fi executate doar în studio, acum a fost achiziționată o tehnologie nouă care permite deplasarea la diferite evenimente.

”O altă noutate este că acum ne putem deplasa la evenimente private gen nunți, botezuri, concursuri sportive, prezentare colecțiilor de modă. În acest caz ne deplasăm pe bază de comenzi ferme la telefon 0770-405245 sau pe www.3dminimi.ro”, mai spune Mihaela Țolescu.

În prezent Studioul 3D MiniMe desfășoară o amplă campanie de promovare la nivel național deplasându-ne în orașele principale din România. ”În acest week-end vom fi la Gold Plaza din Baia Mare, apoi vom merge la Oradea și Cluj, în acest an”, mai precizează managerul studioului.  

Mai multe detalii puteți găsi pe https://www.facebook.com/3dMiniMeRo/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.