Ultima actualizare: azi, 20:11
Locale

Campioana Olimpică Simona Pop, la Festivalul Luminii de la Satu Mare. Mii de gulguțe aprinse (FOTO)

festivalul-luminii5Centrul municipiului Satu Mare a fost inundat, înaceastă seară, de lumină. Mii de gulguțe au fost aprinse în cadrul a ceea ce generic se numește ”Festivalul Luminii”, acțiune organizată la Satu Mare de Cercetașii României, Centrul Local Satu Mare, fiindun eveniment care are loc la nivel național.

Printre cei prezenți pe platou s-a aflat și campioana olimpică Simona Pop, care, alături de familia ei, a aprins câte o gulguță.

Scopul acestei acțiuni a fost de a crea un spațiu liniștit, de deconectare a participanților de la agitația vieții de zi cu zi și de a-și aminti că lucrurile mărunte din jurul lor le pot face clipa, ziua și viața mai bune.

Cu mult înainte de aprinderea gulguțelor pe platou se agitau zeci de copii dar și de adulți care așezau de zor micile lampioane și se pregăteau de festival.

La final, imaginea a fost feerică, iar sătmărenii care au ajuns pe platoul din Centrul Nou au fost surprinși de frumusețea evenimentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
A vrut să iasă din ţară pe la Petea. Poliţiştii i-au pus cătuşe

Polițiștii de frontieră sătmăreni au depistat și reținut un cetățean român, urmărit național, care era căutat de autoritățile din România,...

Închide