Ultima actualizare: azi, 10:14

Locale

Doi șoferi, prinși beți la volan. Unul dintre ei nu avea nici permis

fiolaPoliștii sătmăreni au identificat, în cursul acestui sfârșit de săptămână, doi șoferi care s-au urcat la volan beți după ce au consumat alcool în cantități destul de mari.

Astfel, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Satu Mare, au identificat în trafic pe b-dul Lucian Blaga, în data de 2 octombrie, la ora  18.00, un conducător auto de  64 de ani din Satu Mare, care s-a urcat la volan după ce a consumat băuturi alcoolice. Pentru acesta, aparatul etilotest a indicat valoarea de  de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care i s-a întocmit dosar penal.

În aceeași zi, în jurul orei 18.25, a fost oprit pentru control un autoturism care circula pe strada Lăcrimioarelor din Negrești Oaș. La volan a fost identificat un bărbat de 29 de ani din localitate, pentru care, în urma verificărilor efectuate,  s-a stabilit că nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. Mai mult decât atât, în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare a alcoolului în sânge de 0,50 mg/l, motiv pentru care conducătorul auto a fost condus la Spitalul orășenesc Negrești Oaș, unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul  săvârșirii de către acesta a două infracțiuni, respectiv conducere fără permis si conducere sub influența alcoolului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.