Ultima actualizare: azi, 21:42
Locale

Eleva de ”zece” din județ, premiată de prefect. A primit și o mie de lei din partea Guvernului

SAMSUNG CSCEleva de ”zece” diun judeșul Satu Mare a fost premiată de prefect. Într-o atmosferă destinsă, prefectul judeţului Satu Mare, Radu Bud i-a înmânat  Ioanei Roman, eleva care a obţinut singura medie de zece la Evaluarea Naţională 2016 o Diplomă de onoare precum și stimulentul financiar acordat de Guvernul României, în cuantum de 1.000 lei.

 Întâlnirea s-a desfăşurat luni, 31 octombrie 2016, de la ora 12,00 în cabinetul prefectului, în prezenţa părinţilor tinerei, Mariana şi Radu Roman, a subprefectului Altfatter Tamas, a inspectorului şcolar general, Călin Durla, a directorului adjunct al Colegiului Naţional „Mihai Eminescu”, Nicoleta Cherecheş și a profesorilor care au contribuit la succesul Ioanei  – diriginta, profesoara de limba și literatura română, Carmen Bratosin şi  profesoara de matematică, Daly Marciuc.

Ioana Roman a absolvit gimnaziul la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” din Satu Mare, în acest moment fiind elevă în clasa a IX-a, profilul matematică-informatică, în cadrul aceluiaşi liceu, preferând să rămână în  Satu Mare cu colegii, profesorii şi prietenii, deşi a primit oferte de la şcoli de prestigiu din Bucureşti.  

Conducerea Instituţiei Prefectului-Judeţul Satu Mare i-a transmis felicitări tinerei, urându-i ca peste patru ani, la examenul de bacalaureat să se regăsească ca lider al generaţiei sale. 

5 comentarii

 1. paul Răspunde

  Campanie electorala domnule prefect!?

 2. Om Răspunde

  Felicitari domnisoarei! Si prefectului, pentru initiativa.

 3. ionel Răspunde

  Cam tarziu s a trezit prefectul ca nota obtinuta de fetita a fost in urma cu vreo 3 4 luni,dar incepe campania electorala si ce a zis sa sustin cum pot si eu PNL ul si pe candidatii acestui partid de 2 lei

 4. reni Răspunde

  Acest chel care doarme in papucii prefecturii o intrat in campanie , da nerusinat i acest om care pur si simplu doarme de dimineatza pina seara in papucii prefecturii

 5. Om Răspunde

  Chiar si mai tarziu, eu apreciez. Eleva a meritat si cred ca i-a placut gestul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Șofer cu permis de două luni, prins cu viteză foarte mare prin Sătmar

Un tânăr care abia își luase permisul, a scăpat foarte repede de el după ce a fost depistat de polițiști...

Închide