Ultima actualizare: azi, 16:03

Locale

Eleva de ”zece” din județ, premiată de prefect. A primit și o mie de lei din partea Guvernului

SAMSUNG CSCEleva de ”zece” diun judeșul Satu Mare a fost premiată de prefect. Într-o atmosferă destinsă, prefectul judeţului Satu Mare, Radu Bud i-a înmânat  Ioanei Roman, eleva care a obţinut singura medie de zece la Evaluarea Naţională 2016 o Diplomă de onoare precum și stimulentul financiar acordat de Guvernul României, în cuantum de 1.000 lei.

 Întâlnirea s-a desfăşurat luni, 31 octombrie 2016, de la ora 12,00 în cabinetul prefectului, în prezenţa părinţilor tinerei, Mariana şi Radu Roman, a subprefectului Altfatter Tamas, a inspectorului şcolar general, Călin Durla, a directorului adjunct al Colegiului Naţional „Mihai Eminescu”, Nicoleta Cherecheş și a profesorilor care au contribuit la succesul Ioanei  – diriginta, profesoara de limba și literatura română, Carmen Bratosin şi  profesoara de matematică, Daly Marciuc.

Ioana Roman a absolvit gimnaziul la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” din Satu Mare, în acest moment fiind elevă în clasa a IX-a, profilul matematică-informatică, în cadrul aceluiaşi liceu, preferând să rămână în  Satu Mare cu colegii, profesorii şi prietenii, deşi a primit oferte de la şcoli de prestigiu din Bucureşti.  

Conducerea Instituţiei Prefectului-Judeţul Satu Mare i-a transmis felicitări tinerei, urându-i ca peste patru ani, la examenul de bacalaureat să se regăsească ca lider al generaţiei sale. 

5 comentarii

 1. paul Răspunde

  Campanie electorala domnule prefect!?

 2. Om Răspunde

  Felicitari domnisoarei! Si prefectului, pentru initiativa.

 3. ionel Răspunde

  Cam tarziu s a trezit prefectul ca nota obtinuta de fetita a fost in urma cu vreo 3 4 luni,dar incepe campania electorala si ce a zis sa sustin cum pot si eu PNL ul si pe candidatii acestui partid de 2 lei

 4. reni Răspunde

  Acest chel care doarme in papucii prefecturii o intrat in campanie , da nerusinat i acest om care pur si simplu doarme de dimineatza pina seara in papucii prefecturii

 5. Om Răspunde

  Chiar si mai tarziu, eu apreciez. Eleva a meritat si cred ca i-a placut gestul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.