Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

A luat degeaba cea mai mare notă a examen. A fost “lucrată” de Primărie!

diana-dutescuDiana Duţescu, singura candidată din judeţ care a luat nota maximă la concursul pentru ocuparea unui post de director de şcoală a fost “lucrată” de angajaţii Primăriei din Pişcolt. Degeaba luat nota maximă la scris, că la interviu angajaţii Primăriei i-au dat nota 5 pentru a o favoriza pe contracandidată. Astfel, aceasta a pierdut postul de director, acesta fiind atribuit unui alt candidat.

Diana Duţescu a explicat, pe pagina sa de facebook, cum s-a întâmplat totul.

“Mă simt nevoită să vă explic anumite aspecte legate de evoluția mea de la concursul de directori. Am obtinut la scris, asa cum bine stiti, 50 puncte, punctajul maxim, pe baza muncii si a cunostintelor mele (si nu prin alte mijloace, asa cum vehiculeaza unii sau altii );am obtinut 45 puncte la CV (punctaj maxim in conditiile in care nu am doctoratul) iar apoi a venit si ultima proba ,interviul, cand am ajuns la mâna a doi domni din primarie, care din dorinta de a ma subclasa, mi-au dat nota 5 (nota de care aveau nevoie pentru a-mi scadea media suficient de mult pentru a ma situa pe locul doi, dupa contracandidata mea, cu 1,70 puncte diferenta ).De remarcat, e faptul ca inspectorul de specialitate in management mi-a dat nota 9.80, iar ceilalti doi membri nota 9, respectiv 10.Cam mare diferenta de notare,nu? Si au participat toti la acelasi interviu!In urma calcularii mediei, m-am situat pe locul al doilea, dupa contracandidata mea ,cea pe care au dorit-o respectivii domni,cu orice pret ,chiar incalcand legea si toate regulile bunului simt…”, a scris Diana Duţescu.

Top of Form

 

31 comentarii

  1. Gogu Steriade Răspunde

    De cand sunt competenti sa dea note unui PROFESOR niste neica nimeni din primarie ???!!!Dar de fapt ce cautau doi analfabeti intr-o comisie de specialitate???Bine ca nu l-au pus si pe seful de post in comisie(sic!!)!!Doar in rahatul asta de tara se pot intampla astfel de anomalii !!Urgent reluarea examenului !!

    • Relu Răspunde

      Trebuie premiat Cristian Sasu inspector șef penal şpăgarul dovedit dar protejat de mafia din dna.Primarul este un bleg compromis total de Sasu.nu face nimic fără el.

    • fanica Răspunde

      Care examen? Cel scris sau cel oral?

    • vali Răspunde

      Cata dreptate ai draga Gogule”niste nimeni din primarie”, din care o buna parte sunt rudeniile doamnei in cauza(chiar si mama acesteia),frumoasa mostenire lasata de fostul primar(PSD).

  2. Badea Gheorghe Răspunde

    Stimată doamnă, deschideți o acțiune în instanță împotriva acestor dobitoci! Sunteți pe deplin îndreptățită să ocupați acel post!

    • Orica Răspunde

      Mafia economica a celor care au luat mita i și spune cuvântul. Coruptul Sasu cu 800000 euro sechestru i și continua activitatea.

    • doru Răspunde

      La cate ilegalitati a facut de cand este director va indrazni sa deschida “o acțiune în instanță împotriva acestor dobitoci”,stimabile Badea Gheorghe ? De ce crezi oare ca a ales facebook-ul si nu calea legala?

  3. satmarean Răspunde

    Apelati la organele competente in acest sens

    • viorel Răspunde

      cu incredere sa vedem cum a luat aceasta nota maxima .A avut cumva raspunsurile???intreb si eu doar nu dau cu parul.

    • ela Răspunde

      Care organe si ale cui?

    • Fara Cap Răspunde

      Nu are rost sa te duci in instanta, pierzi o gramada de bani.

      Trebuia sa se duca sa dea si ea mita dar din banii DNA-ului marcati, sugeau acuma amandoi acadeaua in puscarie.

  4. Satu mare Răspunde

    Ar trebui sa nu va lasati,nu neaparat pt.postul de director ci sa i executati pe cei doi nemernici.sa se termine odata cu atatea pile si atata tupeu ordinar !!!

    • ionescu Răspunde

      tovaras Satu Mare poate ca tu nu stii ??? cum a ajuns aceasta mare director!!!Daca a-i stii nu a cred ca a-i comenta !!!!

  5. spectator Răspunde

    ati intrebat de ce la examenul scris la corectare a fost prezentata copia grilei si nu originalul doamnei?????

    • ionescu Răspunde

      adevarat va spun eu ,pentru ca sotul doamnei este mare PSD-ist se poate vedea relatiile acestuia cu Govor!! iar aceasta a ajuns director in anii trecuti tot pe relatii politice.pentru ca altfel nu o duce capul !!!

    • profesor nedumerit Răspunde

      Poate nu prea esti in tema. Doamna a candidat pentru 2 unitati scolare, fiind deci evaluata de doua comisii diferite. Cum in timpul celor doua ore, ca fiecare alt candidat, a completat o singura foaie de raspuns e clar ca o comisie a avut originalul iar cealalta a avut o copie, facuta in acceasi sala in care s-a sustinut examenul, de fata cu toti candidatii prezenti si sub inregistrare audio-video. Oricum acestea, atat copia cat si originalul, se gasesc arhivate, conform metodologiei, si pot fi verificate oricand.

  6. Laios Răspunde

    La Pișcolt totul trece pe la şpăgarul Sasu .dacă nu ia nimic el nu se câștigă.

  7. Profesor Pișcolt Răspunde

    Fătuca asta am înțeles că e în grațiile generalului de la ISJ, nu numai că la proba scrisă i-au corectat lucrarea în copie (oare unde era originalul?),dar la proba de CV în dosarul ei au apărut tot felul de documente contrafăcute menite să-i ridice punctajul! N-ar strica depusă o plângere penală să-i verifice lucrarea și documentele din CV.
    În rest, duduia e proastă de bubuie, nu avea cum să ia 10 la scris!

    • Unu' Răspunde

      Poate a fost testată în scris … oral … 🙂

    • viorel Răspunde

      Este adevarat a venit cu documente semnate de primari din alte tari!!!!cum ar fi din UNGARIA. Ce fel de activitati a desfasurat aceeasta acolo??? Cu a cui aprobare ???Este cumva implicat SEFUL INSPECTORATULUI ???

    • profesor nedumerit Răspunde

      Poate nu prea esti in tema. Doamna a candidat pentru 2 unitati scolare, fiind deci evaluata de doua comisii diferite. Cum in timpul celor doua ore, ca fiecare alt candidat, a completat o singura foaie de raspuns e clar ca o comisie a avut originalul iar cealalta a avut o copie, facuta in acceasi sala in care s-a sustinut examenul, de fata cu toti candidatii prezenti si sub inregistrare audio-video. Oricum acestea, atat copia cat si originalul, se gasesc arhivate, conform metodologiei, si pot fi verificate oricand. In ceea ce priveste toate documentele depuse pe platforma electronica de inscriere acestea pot fi verificate oricand si este responsabilitatea fiecarui candidat ce si-a incarcat acolo. Asta v-o spun din proprie experienta ca si candidat la acest concurs. Iar a acuza ca a existat posibilitatea ca un candidat sa fi primit subiectele in conditiile in care s-a desfasurat acest examen la nivel national, este o aberatie. Acestea au fost transmise securizat, ca la bacalaureat si evaluare nationala, cu 30 min inainte de inceperea probei, cand candidatii erau deja in sali, iar din sala de multiplicare nu a iesit nimeni pana la distribuirea plicurilor sigilate in sali. Totul a fost inregistrat si se poate verifica.

    • NELU VARIU Răspunde

      —–Auzi profesore din Piscolt, asa esti tu profesor cum sant eu patriarhul biserici Romane,
      —–Nu te pot intelege cum poti sa scoti asemenea vorbe pe gura aia a ta ne educata,despre aceia (fatuca)doamna Dutescu dupa 17 ani de profesorat din care 4 ani director.
      —–Prost de bubuie cred ca esti chiar tu profesore din Piscolt cum spui tu, sa nu mai spun cat esti de mincinos.

  8. gigi Răspunde

    Pacat ca se dovedeste ca am avut dreptate.Durla devine pe zi ce trece ,o mare mare dezamagire pt cei care am avut incredere in el!PACAT !!

  9. profesor Răspunde

    N-AR STRICA O VERIFICARE A DOCUMENTELOR DEPUSE LA C.V.CIUDAT CUM A LUAT 10 LA PROBA SCRISA!!!!!!!!

  10. laurentiu rus Răspunde

    Inteleg ca acolo la primarie este inplicat pascariuabilul …. , ok de ce nu este la puscarie acest gindac carunt? Dar asa propune o pedeapsa de 20 ani puscarieprimarilor care au facut bani negri cu acest GINDAC CARUNT, la Piscolt vor fii arestari ,

  11. profesor Răspunde

    a fost lucratata de Durla

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.