Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

Marius Meghişan este noul director al DSP Satu Mare

marius-meghisanMarius Meghişan este noul director al Direcţiei de Sănătate Publică Satu Mare, a anunţat astăzi, în şedinţa Colegiului Prefecural, pefectul Radu Bud.

Potrivit prefectului, interimatul lui Dan Cojoc la conducerea DSP a expirat, astfel că lui Marius Meghişan, care ocupă funcţia de direcor economic, i-au fost delegate atribuţiile de director interimar.

DSP a organizat de mai multe ori concurs pentru şefila DSP Satu Maare însă niciun candidat nu a promovat.

De asemenea a fost prezentat şi noul Director al Direcţiei Silvice Satu Mare, Marcel Forţiu, după ce Sever Şter s-a pensionat.

31 comentarii

  1. oprea Răspunde

    Concursurile pentru functiile de conducere ale institutiilor deconcentrate, se organizeaza de catre ANFP si ministerul in subordinea caruia se afla institutia, nu de catre institutie! Ziaristii lui peste, ce sunteti!

  2. Ciudatu' Răspunde

    Un caracter infect, care a fost dat afara din vreo 5-6 locuri de munca, datorita comportamentului execrabil! Foarte buna alegere! La gara cu voi! Se duce dracului tara asta!

  3. Doctorul Răspunde

    O propunere neinspirata a prefectului.

  4. Valean Răspunde

    Mult succes!!!!!!

  5. florin bota Răspunde

    un om deosebit,puternic, exact ce trebuie in aceasta institutie. mult succes in noua functie si sa va faceti treaba in continuare asa cum ati facut-o si pana acum.

  6. ionel Răspunde

    Sleahta penalo penelista a lui Bud tic tic DNA ul bate la usa!

  7. baba ana Răspunde

    Este un pericol public ca Directia de Sanatate Publica sa fie condusa de un JEG.

    • Bimk Răspunde

      Se citeste disperarea in atata ura! O fi cei de “profesie -lingăi”! La nivelul dur la care nu prea se face munca numai cum …, in mare, stim noi cum, la toate institutiile importamte, la ce exemplare “conduc” unele institutii spuneti “mersi!” la DSP.
      Si comportati-va cum incadrarea in functia pe cate o aveti o cere, atunci nu aveti de ce sa va fie frica de noua conducere daca va vedeti de lungul nasului si va faceti bine munca pt care sunteti acolo platiti! In sfarsit!

    • Geza Răspunde

      Cine va califica pe voi sa “recunoasteti” jegurile sau persoanele incompetente? cred ca astia super-destepti care isi dau aici cu parerea si acorda calificative la persoane in “pantofii carora nu au umblat” si nici nu ar fi facut fata sa umble, se descriu de fapt doar pe ele insile! V-ati autocaracterizat si recunoscut de fapt ca jeguri si restu’ ce scrieti!

  8. Ciudatu' Răspunde

    Daca ai cunoaste personajul, te-ar apuca plansul! Asa, bati si tu din gura sa te afli in treaba! Sau domn’ director isi face singur reclama?!

    • Pacuraru Răspunde

      Ciudatule, eu cred ca tu nu cunosti “personajul”. Esti doar un frustrat, sau esti unul din aia care nu incape de el. Multu succes la curatenie in institutie, domnule director!

      • Ajofm Răspunde

        Ha! ” Curatenie in institutie” !!!! Ar trebui inceput chiar cu el, cum s-a facut si in alte parti! Pana nu au scapat de el, nu au avut liniste nici la Ajofm! De “baiat bun” ce e!

      • Geza Răspunde

        Corect! Mult spor!

  9. VIOREL A Răspunde

    un om de nota 10, ma bucur mult sa vad ca asemenea oameni sunt promovati, era si cazul !!!!

  10. Lola Răspunde

    Schimbarea sefilor, bucuria nebunilor!

  11. Obiectiv Răspunde

    E o simpla preluare de atributii! O chestie de moment. Azi e, maine nu mai e,ca atatia altii! Asa ca fara iluzii desarte!

  12. Dacia+ford=love Răspunde

    Si in celelalte locuri pe unde a mai fost, toti erau profitori si el era Capitanul Dreptate! Tare, oricum! Vanzator de masini, ajuns director la sanepid. Asta e maxim ce a putut oferi pd pnl alde si dracu mai stie ce partide pe unde s-a plimbat asta.

  13. vanzatori de masini Răspunde

    oamenii nu pot nici cum sa accepte ca cineva a ajuns intr-o functie de conducere prin munca si perseverenta. din experienta ultimilor 27 de ani, daca un tanar ajunge in frunte,logica romaneasca inapoiata spune ca s-a plimbat pe la 5 partide. hai sa nu mai fim asa rai, invidiosi si suparati pe soarta. ce-i daca a fost vanzator de masini? altii s-au nascut directori? e un drum normal, pe care parvenitii si frustratii nu vor sa-l accepte….

    PS : BRAVO TINERE!
    SEMNAT un vechi amic (vanzator de masini!)

  14. baba ana Răspunde

    Dragă Geza, eu îl cunosc de zeci de ori mai bine decât tine și am calificarea necesară , cu documente în regulă, emise în România, să recunosc un JEG.

    • Geza Răspunde

      Adica licentiata in “femeie de servici” care recunoaste unde e jeg? Sigur aveti o intreaga poveste comuna care nu “a iesit” cum ar fi fost pe placul orgoliului Dvs. domnita, dar ar trebui luat in calcul si faptul ca oamenii au reactii fata de actiunile altor oameni. Ore ce actiuni ati avut de el ar fi reactionat cum nu v- a convenit?
      In viata nu putem impaca pe toti, ca numai te calca in picioare, si nici sa ne justificam nu trebuie fata de nimeni!
      Oricum fiecare are cojocul lui!

      • Fizica Răspunde

        Rotile au o calitate si o caracteristica, aparte: se invart! Ma distreaza ca baiatul are avocat de serviciu! La fiecare postare hop si o reactie! In rest din ce ai debitat aici numai tu si dumnezeu a inteles ceva!

  15. Bilko Răspunde

    Eu tot nu vad legatura intre experienta lui, indiferent de ce natura o fi, si sistemul de sanatate! Fiecare cu meseria lui,nu? Si sa moara bibi, daca asta e calificat sa conduca sanatatea in judet! Facem abstractie de lipsa totala de caracter si coloana vertebrala, care al caracterizeaza! Si da, vorbesc, cunoscand si eu personajul!

  16. matroz Răspunde

    @conform articolului,daca nici un candidat nu a promovat examenul,e bun si dumnealui… DSP a organizat de mai multe ori concurs pentru şefila DSP Satu Maare însă niciun candidat nu a promovat.
    Domn director,asta esti….de umplutura…Din partea mea SUCCES,dar eu m-as fi dus spre Petea!!!

  17. Adi' Răspunde

    invidia e sport national la romani..iar pentru unii e tot ce au… succes si multa putere de munca in continuare, pentru un om deosebit!

  18. Hajduc Răspunde

    este exact ce trebuie acolo,ma bucura sa vad ca asemenea oameni sunt pusi in conducere, era si timpul! bravo, succes in toate!

  19. Misu Răspunde

    Eu unul am o problem cu cei care au terminat o facultate micuta in Satu Mare – nu Cluj, nu Timisoara… sau macar Oradea – si ajung directori de institutii publice prin numire, nu prin concurs.
    Trebuie sa recunoastem ca este o problema… Nu e vorba de invidie, ci de neincredere in sistem cand afli ce fel de oameni pune in pozitii cheie.
    Da, a pornit lucrand la diverse reprezentante auto, a intrat in politica la PDL si cand a vazut ca partidul are probleme, a fugit la PNL. Si pentru ca a slujit bine cauza politica, a inceput sa primeasca functii pe la institutiile publice, pana la cea de azi. A dat vreun examen pentru ele? Sau a fost numit de sefii politici pe care i-a servit.
    As fi aplaudat alegerea daca era vorba de un medic cunoscut, sau de un manager care si-a dovedit calitatile de mobilizare si de motivare a echipei cu care a lucrat. Dar despre dumnealui am auzit ca mereu a cautat sa-i dezbine pe cei din jurul sau. E un caracter cu mai multe fete si ranchiunos, razbunator.
    Am auzit si ca si-a inselat nevasta, pe ascuns, fara sa aibe curajul sa recunoasca. Ca barbat, cred ca asta nu te mai face barbat adevarat.
    Fiindca am auzit mai multe lucruri rele decat bune despre dumnealui, sunt de partea celor care contesta aceasta numire.

    • zvonistul Răspunde

      I-auzi! Deci de asta are dosar penal pe rol, pentru violenta in familie!? A vrut sa-i demonstreze femeii ca nu o insala, mai bine o bate, de si-a scos aia ordin de restrictie impotriva lui! Si niste sanctionari pe la diversele locuri de munca! Ati omis perioada de slugarnicie pe la ALDE, asta asa, intre PD si redescoperirea liberalului din el! Da, cum spunea “hajducul” de mai sus: intr-adevar, este exact ce trebuia, acolo, sa innebuneasca aia de tot, ca si asa I-a terorizat de cativa ani din pozitia de mare adjunct economic, cu examenul pe post, luat pe lista, la hei rup!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.