Ultima actualizare: azi, 08:27

Locale

Mașină a Poliției Locale, folosită în interes personal de un șef (FOTO)

pol-locala1Unul dintre șefii Poliției Locale Satu Mare folosește mașina instituției în interes personal. Directorul ajunct al Poliției Locale Satu Mare, Sergiu Blaga, a fost ieri, cu mai mulți colegi și prieteni la un meci de fotbal. Acolo și-a luxat piciorul în timpul partidei.

Unul dintre colegi l-a adus pe Sergiu Blaga la Urgențe cu mașina Poliției Locale Satu Mare. Mașina a fost parcată chiar la intrarea la UPU. Directorul adjunct, care era în pantaloni scurți, tocmai venise de la fotbal, a coborât din mașina de serviciu și s-a prezentat pentru investigații medicale.

Este vorba despre același Sergiu Blaga care îi trimite la Comisia de Disciplină pe subalternii care au abateri în timpul serviciului. Ne întrebăm dacă se va prezenta și el la Comisia de Disciplină după acest episod.

4 comentarii

  1. sm Răspunde

    Astept reactia primarului.

  2. drumu Răspunde

    Mai ete unu de la Politie ce is cara copilu zilnic la scoala Nr 1 cu masina politiei altu saptaminal la frizer in uniforma si cu masina politiei

  3. Valahu Răspunde

    Da angajatii Primariei si Apaserv (SEFII) nu umbla tot timpul cu masinuile firmelor respective pe banii nostrii,si nimeni nu vede ?

  4. suciu emil Răspunde

    iresponsabilitatea de care dau dovada este vizibila si in timpul orelor de serviciu si in timpul liber.Asa se intampla cand sunt adunati de pe strada si imbracati cu uniforma.Lipsa unui control ferm ia transformat in zmei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.