Ultima actualizare: ieri, 21:59

Locale

Mort de beat la volan. Acum are dosar penal

beatUn bărbat din Satu Mare a fost depistat de polițiști în timp ce se afla la volan mort de beat.

În cadrul unei acțiuni desfășurate vineri de către polițiștii Biroului Rutier al Poliției municipiului Satu Mare pentru prevenirea și combaterea accidentelor rutiere, a fost identificat un bărbat în vârstă de 55 de ani care conducea un autoturism pe str. Botizului din municipiu, având o îmbibație alcoolică de 1,47 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cel în cauză este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o îmbibație alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

De asemenea, sâmbătă, în jurul orei 21.25 polițiștii din cadrul Poliției orașului Livada au identificat un bărbat în vârstă de 47 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DC 9 de pe raza satului Dumbrava, și care avea o îmbibație alcoolică de 0,9 mg./l alcool pur în aerul expirat. Cel în cauză este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o îmbibație alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.