Ultima actualizare: azi, 08:28
Locale

PMP Satu Mare va avea candidaţi la parlamentare. A adunat peste 4.000 de semnături

pmp-satu-mare-ioan-opris-5Preşedintele PMP Satu Mare, Ioan Opriş, a anunţat astăzi într-o conferinţă de presă că filiala judeţeană va avea candidaţi proprii la alagerile parlamentare din această iarnă, după ce a adunat peste 4.200 de semnături de susţinere din partea sătmărenilor.

“Până în data de 12 octombrie PMP Satu Mare adunat peste 3.200 de semnături, care au fost trimise la Bucureşti. Au fost depuse semnăturile de susţinere pentru candidaturi la nivel naţonal, astfel că în momentul de faţă PMP poate să depună liste pentru parlamentare în toate judeţele din ţară, precum şi în diaspora. Noi nu ne oprim, continuăm adunarea de semnături de susţinere şi prezentarea noastră în faţa susţinătorilor. În momentul de faţă mai avem peste 1.000 de semnături la sediu, pe care o să le trimitem tot la Bucureşti, iar până la finele perioadei de strângere de semnături vom trecere de 5.000 de semnături. Din această acitivitate se poate trage concluzia că în judeţul Satu Mare PMP are susţinători fiindcă nu ne-a fost dificil să adunăm aceste semnături”, a spus Ioan Opriş.

Deocamdată nu a fost făcută publica lista candiaţilor, aceasta fiind în lucru. Urmează să fie făcută publică săptămâna viitoare.

Tot în cadrul conferinţei, Ioan Opriş a mai anunţat că noul primvicepreşedinte al organizaţiei judeene este Ioan Hotea, acesta urând să cordoneze şi activitatea pe municipiul Satu Mare, după ce Csacki Csongor s-a retras.

Ioan Opriş a prezentat câteva priorităţi legislative cuprinse în programul de campanie al PMP Satu Mare, cum ar fi modificarea legii achiziţiilor publice pentru eliminarea blocajelor, dând exemplul drumului spre Homoroade şia  celui dintre Tiream şi Tăşnad, care au ajuns în stare dezastruoasă iar proiectele sunt blocate. De asemenea, PMP propune îmbunătăţirea programului de împădurire dar şi modificarea procedurilor APIA şi AFIR pentru acordarea în timp util a subvenţiilor pentru agricultură.

9 comentarii

 1. victorita Răspunde

  Fara Udrea de Satu Mare Laura Boata , nu faceti cat un mar putrezit . Ar trebui sa va rugati de ea in genunchi sa se intoarca la fraiele partidului .

 2. Vasile Răspunde

  Aduna semnaturi probabil cu ajutorul PSD-lui caci sint oamenii lor neoficial.

 3. Mama Omida Răspunde

  Alegerea lui Ioan Hotea ca prim-vicepresedinte este total neinspirata. Individul acesta a orchestrat jocurile in PMP pentru a ajunge presedinte, apoi a trecut la PNL, aripa-PDL, iar apoi a revenit la PMP. In concluzie,v-ati imbogatit cu un traseist politic. Sunt convins ca va urma o apropiere de presedintele Opris, pentru a-i castiga increderea, iar apoi va face toate jocurile pentru mazilirea lui Opris, pentru a-i lua locul.

 4. gyuritza Răspunde

  da despre demisii de vicepresedinti si secretarul gen. adjunct nu s-a facut nici o declaratie? ii pleaca oamenii de la varf. Oare de ce?

 5. Bota Răspunde

  Nelu hotea , ;0) patetic

 6. grade Răspunde

  Trebuie sa ai grade ca sa ocupi functii in acest partidulet. Cu toate semnaturile voastre daca ve-ti avea curajul sa candidati singuri, ceea ce nu cred, nu o sa atingeti pragul electoral!
  Luati-va in brate cu alde si lipiti-va de psd, cu care nu aveti declarativ nicio treaba, ca altfel va pulverizati, ceea ce nu ar fi un lucru neaparat rau, sa ramana la friptura doar psd, pnl si poate udmr!
  Asteptam cu nerabdare promisiunile si minciunile electorale!

 7. Bota Răspunde

  Mai tre sa vina si Sasu cu tacsu 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.