Ultima actualizare: azi, 20:55

Locale

Poliția Locală, acuzată de abuz. Ce spune unul dintre ”drogații pistolari” din centru

malinetescuUnul dintre ”drogații pistolari ” din centru, despre care s-a spus că ar fi tras cu o pușcă cu aer comprimat în centrul municipiului Satu Mare, acuză Poliția Locală de abuz. Tânărul Tudor Mălinetescu, sătmărean, actualmente student la Timișoara, spune că nici măcar nu a fost în zona Pasajului Coposu duminică seara, el fiind cu alți doi prieteni la un local de pe bulevardul Transilvania. De aici a fost săltat de polițiști.

”Eram la bar de mai mult timp alături de alți doi prieteni. Nu am ieșit din bar decât să fumez câte o țigară. Între timp, unul dintre ei a primit un telefon și a plecat. Am rămas doi. La un moment dat, cei de la Poliția Locală au venit la noi să ne ia la rost cum că noi am fi tras cu pușca cu aer comprimat în centru, și că au alergat după noi prin zona centrală. Degeaba le-am spus că noi nu am părăsit localul, că ei o țineau pe a lor. Au zis că au filmare cu noi, dar când le-am cerut să ne-o arate, să o vedem și noi, nu au vrut. Ne-au cerut actele de identitate. Eu nu-l aveam la mine. Apoi ne-au dus la sediul poliției din Micro 16 unde ne-au percheziționat. Eu nu am avut nimic suspect. În primă fază, nici prietenul meu nu a avut nimic suspect, dar ulterior i-au găsit un plic cu etnobotanice. Eu nu știam că are așa ceva la el. Apoi ne-au luat de la Poliția Locală și ne-au dus la sediul Poliției unde am fost preluați de un polițist care a vorbit frumos cu noi”, a declarat pentru PortalSM, Tudor Mălinetescu.

Tânărul, care între timp s-a dus la Timișoara la facultate, a mai precizat că niciodată nu a avut vreo pușcă cu aer comprimat sau airsoft sau de orice natură și, cu atât mai puțin, s-ar fi jucat cu ea în plin centrul Sătmarului. El este de părere că a fost vorba despre o confuzie din partea polițiștilor locali și îi acuză pe aceștia de abuz în serviciu. Cu toate acestea, nu are de gând să facă plângere împotriva lor.

Reamintim faptul că Poliția Locală Satu Mare a dat ieri publicității un comunicat de presă potrivit căruia trei tineri au fost reținuți după ce ce au fost observați duminică seara pocnind cu o pușcă cu aer comprimat chiar în centrul orașului Satu Mare.

”Duminică, în jurul orei 18.00, pe Pasajul Pietonal Corneliu Coposu, în apropierea magazinului Someşul, o patrula a Poliţiei Locale Satu Mare a observat un grup de trei tineri pocnind cu o armă cu aer comprimat, care au luat-o la fugă la observarea poliţiştilor locali. S-a reuşit prinderea şi identificarea a doi dintre ei în localul ,,Frends Cafe”de pe b-dul Transilvania, iar a treia persoană a reuşit să fugă cu arma pe malul Someşului. Persoanele au fost conduse la sediul Poliţiei Locale pentru identificare, aceştia se numesc C.Răzvan, de 28 ani, şi M. Tudor, de 21 ani, ambii din Satu Mare. În urma controlului corporal s-a găsit asupra acestora un plic şi o ţigară din care s-a fumat, iar din declaraţiile  acestora rezultă că acestea conţin substanţe halucinogene (etnobotanice) pe care le-au procurat de la persoane necunoscute.Cei doi au fost predaţi reprezentanţilor Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Satu Mare în vederea continuării cercetărilor”, se arată în documentul Poliției Locale Satu Mare. 

5 comentarii

  1. maricica Răspunde

    Cei de la politia locala sunt niste salbatici. Ne miram ca pleaca tinerii din Satu Mare? In Praga, la Amsterdam poate oricine sa-si cumpere o tigara cu iarba si nu-l aresteaza nimeni. Ne arestam si reprimam tinerii pentru ca fumeaza o iarba, in loc sa recurgem la programe educative pentru cei care au probleme cu aceste substante. Suntem o natiune de imbecili ingramaditi, de sclavi in statul politienesc.

    • David Răspunde

      Când fumezi iarbă, se știe, nu îți vine să tragi cu pușca. Numai un stimulent îți dă o astfel de energie, că halucinații nu se pare că au avut, deci numai stimulent putea fi.
      Drogurile mai grele decât iarba au fost interzise și în Amsterdam anul trecut, pentru turiști.
      Cât despre faptul că el spune că are un alibi, un ziarist bun ar fi întrebat barmanul și ar fi scris asta în articol. L-ar fi descusut.
      Iar tinerii nu pleacă pentru că sunt săltați de Poliție, tinerii pleacă pentru că vor un trai mai bun.
      Lăsați programele educative pentru cei care vor să se drogheze. E alegerea lor să creadă că sunt nefericiți și să își facă omletă creierii. Băgați bani în altceva mai folositor.

  2. Lili Puttana Răspunde

    Le-a pocnit lor prostia in cap !!Niste pierde vara,niste “ipingesti” caragialici care fac satmarul de ras,si,paradoxal, le dam chiar bani din buzunarul nostru, sa-si tina familia !!!

  3. Fara Cap Răspunde

    Saracutul. Tuca-l-ar maica-sa la cat de cuminte ii.

  4. Ion Răspunde

    fals tot ce declari frate stii prea bine lasa…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.