Ultima actualizare: azi, 21:18
Locale

Poliția Satu Mare are cei mai buni câini. Ares și Roca, premiați (FOTO)

caini-satu-marePoliția Satu Mare are cei mai buni și mai isteți câini din țară, patrupedele Ares și Roca ocupând primele două locuri la Campionatul național al câinilor de serviciu ce s-a desfășurat la Sibiu și la care au participat câini de serviciu din toată țara. 

Cea de-a 13- a ediţie a Campionatului de Dresaj al Câinilor de Serviciu din MAI s-a încheiat şi cei mai buni câini au fost premiaţi. Campionatul a avut loc în perioada 3 – 7 octombrie 2016, la Centrul Chinologic Sibiu. Competiţia a fost organizată de Centrul Chinologic Sibiu şi Centrul Cultural al Ministerului Afacerilor Interne. La concurs au participat   echipe reprezentative ale structurilor Ministerului Afacerilor Interne, astfel că 22 de echipe câine-instructor au concurat pentru un loc pe podium la probele: Câine universal, Detectare explozivi, Patrulare intervenție, Căutare și salvare.

I.P.J. Satu Mare a fost reprezentat la concurs de două echipe câine – instructor din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale, la secțiunea Patrulare intervenție.

La finalul concursului agent șef principal Nistor Vlad, însoțit de câinele Ares, a ocupat locul I iar agent șef principal Silaghi Alexandru însoțit de câinele Roca a ocupat locul al II-lea.

 

6 comentarii

 1. figaro Răspunde

  Bine s-a reprofilat Roca… nu degeaba e veterinar…

 2. sulica Răspunde

  radu roca? bine maaaai:)

 3. suciu emil Răspunde

  Este un inceput.Sper in timp sa avem si politisti

 4. unu Răspunde

  Sunt in Satu Mare si politisti care sunt super pregatiti.

 5. radu Răspunde

  macar roca asta politist isi face treaba,nu ca si celalalt….

 6. drumu Răspunde

  Bine o avansat Roca , are si mutra de ciine vaccinati-l sa fie in regula cu carnetul de sanatate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe despre Locale
Bătaie în Oaș. Doi oșeni s-au luat la pumni pe stradă

Doi oșeni s-au luat la bătaie în plină stradă lovindu-se cu pumnii și picioarele. Polițiștii Secției Rurale Gherța Mică au...

Închide