Ultima actualizare: ieri, 21:54

Locale

Premiere la nivel înalt. Doi sătmăreni s-au întâlnit la Ministerul Apărării

premiere-departamentul-armeConducerea Ministrului Apărării Naționale i-a primit joi, 29 septembrie, la sediul ministerului, pe sportivii și antrenorii Clubului Sportiv al Armatei (CSA) “Steaua Bucureşti”, care au obținut rezultate deosebite la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro. 

La eveniment au participat sportivi reprezentând echipele de spadă (campioană olimpică pe echipe), canotaj (medalie de bronz la proba 8+1), lupte libere (medalie de bronz la individual) și gimnastică (locul IV la individual, la același punctaj cu locul III).
La ceremonie, alături de ministrul apărării naționale, Mihnea Motoc, a participat și secretarul de stat pentru armamente, Gabriel-Beniamin Leș, împreună cu alte cadre cu funcții de conducere din Ministerul Apărării Naționale.

Astfel, la ceremonie s-au întâlnit sătmărenii Gabriel Leş, din partea Ministerului Apărării şi Simona Pop, câştigătoarea medaliei de aur la Rio.
Clubul Sportiv al Armatei “Steaua București” a participat la cea de-a XXXI-a ediție a Jocurilor Olimpice de vară cu 22 de sportivi.

 

Un comentariu

  1. dani Răspunde

    ce rusine, Les nu i ala de la Ministerul apararii care nu are voie sa puna mana pe arma?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.