Ultima actualizare: azi, 19:42
Locale

Prima cursă internațională Wizz Air de la Satu Mare. Mai sunt trei săptămâni

wizzairMai sunt doar trei săptămâni până la un moment istoric pentru județul Satu Mare. Este vorba despre prima cursă internațională Wizz Air de pe Aeroportul Satu Mare care va avea loc pe data de 31 octombrie.

Astfel, prima cursă va porni la 14.15 de pe Aeroportul Luton, Londra, și va ajunge la Satu Mare la ora 18.55. Apoi același avion va decola de la Satu Mare la 19.25 și va ateriza la Luton la 20.15. 

Prețul biletelor începe de la 109 lei pentru cei care le vor achiziționa din timp. La prețul de 109 lei călătorul poate avea doar un bagaj mic de mână. Pentru cei mai pretențioși, prețul este de 288 de lei însă pot beneficia de un bagaj mare la cală, un bagaj mare de mână,  pe lângă cel mic, își vor putea selecta locurile, vor beneficia de îmbarcare prioritară și altele.  

Sătmărenii își mai doresc și alte curse de pe Aeroportul Satu Mare. Potrivit unui sondaj de opinie, realizat de PortalSM, la care au participat 9.409 persoane, pe primul loc a ieșit Paris, cu 23% din voturi, capitala Franței fiind urmată de  Bruxelles  – 10% (973 voturi) și Roma – 10% (940 voturi).

7 comentarii

 1. Jenny Răspunde

  Pentru Bruxelles ar fi superrr,vedeți dragi sătmăreni ce faceți,sa avem zbor si din capitala europeană.

 2. X Răspunde

  Mă pis pe ea capitala europeana

 3. maricica covaci Răspunde

  Zboruri Portugalia tur si retur pe cand? Astept ….

 4. pasager de la gnv Răspunde

  Toate cursele din Satu Mare sunt datorate marelui jurnalist Dura , fara el nu aveam curse din Satu Mare,tare multumiti am fi daca acest mega jurnalist Dura ar zbura si nu s-ar mai intoarce ,poate cind vom avea o cursa in CONGO, acolo ar fi perfect pntr el ar face o maimutareala de jurnalism exact cum face aici , doar ca acolo maimutele l-ar aprecia s l-ar face regele junglei in jurnalism

 5. Adriana Răspunde

  Si de la Olanda-Satu Mare aveti curse

 6. beton Răspunde

  milano va rugam,sau torino

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Sathmarer Oktoberfest continuă și azi. Parada portului german (FOTO)

Sathmarer Oktoberfest, sau sărbătoarea berii germane de la Satu Mare continuă și astăzi. După slujba de la Biserica Calvaria a...

Închide