Ultima actualizare: azi, 19:32

Locale

Primarul Kereskenyi a premiat cuplurile de aur din Sătmar. Ce le-a transmis edilul (FOTO)

cupluri-aurPrimarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, a premiat astăzi, într-un cadru festiv, cuplurile de aur din Sătmar și anume 34 de cupluri care au împlinit 50 de ani de la încheierea căsătoriei și opt cupluri care au împlinit 60 de ani de căsătorie. Evenimentul a avut loc de la ora 12.00, în Sala de căsătorii a Primăriei.

Înainte de premierea efectivă, primarul Kereskenyi s-a adresat sărbătoriților cărora le-a mulțumit pentru tot ce au făcut pentru orașul Satu Mare.

”În exercitarea funcției de primar, sunt chestiuni plăcută, sunt chestiuni mai puțin plăcute, dar dintre cele plăcute sunt și aceste aniversări. Prin aceste aniversări avem posibilitatea de a transmite apecierile și mulțumirile noastre acestor cupluri și acestor persoane care au dat dovadă de un exemplu de fidelitate, care consider că este o valoare foarte importantă în societatea de astăzi. Totodată, trebuie să mulțumit acestor persoane, acestor sătmăreni de vârsta a treia pentru tot ce au făcut ei pentru acest oraș. De fapt, putem să le mulțumim lor pentru tot ce avem actualmente în acest oraș. Pentru că fiecare, la rândul lor, a contribuit pentru dezvoltarea orașului nostru”, a spus primarul, care le-a urat și un sincer La Mulți Ani! și multă sănătate.

Vârstnicii au primit câte o diplomă de fidelitate și suma de câte 500 de lei din partea conducerii Primăriei Satu Mare.

2 comentarii

  1. Cocolino Răspunde

    …apa calda si sapun… ma intreb oare cu ii aduna pe bietii oameni: ” Haidati miine la primarie cs va dam 500 lei” Cred ca saracii se bucura tare ca e o pensie in plus pe iarna. Si uite asa mos Gabor calca adinc pe urmele cumatrului Coica…

    • M Răspunde

      asta este un obicei de ani buni. nu a inventat nici dorel nici gabor apa calda. mai lectureaza un pic inainte sa scrii tampenii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.