Ultima actualizare: azi, 16:36

Locale

Roca i-a luat locul lui Coica. E interimar la PSD pe municipiu

psd2Consilierul municipal Radu Roca va asigura interimatul la conducerea Organizației Municipale a PSD Satu Mare după ce fostul președinte, Dorel Coica, a demisionat. Practic, Roca i-a luat locul lui Coica. Radu Roca ocupa până acum funcția de președinte executiv și a primit mandat de a conduce organizația până la organizarea viitoarei conferințe municipale.

Întrunit joi seara, 20 octombrie 2016, Biroul Politic al Organizației Municipale PSD Satu Mare a luat act de demisia domnului Dorel Coica din funcția de președinte și l-a desemnat președinte interimar pe domnul Radu Roca, stabilind și strategia pentru campania electorală și alegerile parlamentare din luna decembrie.

”Domnul Radu Roca cunoaște foarte bine organizația municipală și are rolul de a dinamiza și mobiliza activitatea acesteia în perioada următoare. Îi mulțumim domnului Dorel Coica pentru ceea ce a făcut pentru partid în ultimii ani. Domnul Radu Roca are în spate o echipă de membri cu experiență dar și foarte mulți tineri, de care sunt convinsă că vor face o treabă foarte bună în municipiul Satu Mare”, a declarat președintele organizației județene a PSD Satu Mare, Aurelia Fedorca.

Componența Biroului Politic a rămas neschimbată.

8 comentarii

  1. Vasile Taran Răspunde

    O gasca de rebuturi. Felicitari domnule Doctor Coica Costel Dorel Misel ca ati pus pe butuci organizatia Psd!

  2. Laurentiu Maier Răspunde

    Felicitari Psd pt decizia luata . Il cunosc pe d-l doctor Roca de la Directia Sanitar Veterinara si pot sa spun ca este un om de valoare, corect, organizat si un foarte bun profesionist.

    • gigi Răspunde

      Cand termini de pupat in cur,poate te trezesti la realitate.se schimba doar cururile,limbile raman!

  3. Eeere Răspunde

    Asta e un libidinos si un parsiv vai si amar de psd dc bea putin se leaga si de masa prietenii stiu de ce…. dl radu

  4. Mariana Răspunde

    Eugenia Ardelean ce cauta acolo ?? Stiam ca si-a tras titlu de Functionar Public …. CODUL DE CONDUITA A FUNCTIONARILOR PUBLICI DIN CADRUL DIRECTIEI GENERALE DE ASISTENTA SOCIALA SI PROTECTIA COPILULUI A JUDETULUI SATU MARE Art.10. In exercitarea functiei publice, functionarilor publici din cadrul
    DGASPC Satu Mare le este interzis:
    a) sa participe la colectarea de fonduri pentru activitatea partidelor politice;
    b) sa furnizeze sprijin logistic candidatilor la functii de demnitate publica;
    c) sa colaboreze, in afara relatiilor de serviciu, cu persoanele fizice sau juridice care fac donatii sau sponsorizari partidelor politice;
    d) sa afiseze, in cadrul DGASPC Satu Mare, insemne sau obiecte inscriptionate cu sigla sau denumirea partidelor politice ori a candidatilor acestora.

    Nimeni nu vede ?? Nimeni nu aude ??

    • Unu Răspunde

      Si care din aceste reguli a fost incalcata? Iti spun eu ca pe tine vad ca nu te duce capu , niciuna!!!!! Te faci de rusine cu incompetenta si prostia ta!!!daca acuzi macar sa fie pe bune nu aberant!!!

  5. mirela Răspunde

    Ce a ajuns psd-ul! :).SUNTETI VARZA!- o sa vedeti la alegeri

  6. Jiji Răspunde

    Aceasi Marie,dar cu alta palarie !! Cuie Moica!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.