Ultima actualizare: ieri, 22:51
Locale

Sătmăreni nemulțumiți. Mașinile circulă pe trotuar în Micro 14 (FOTO)

m14Pe strada Jiului, din cartierul Micro 14, există un trotuar care, deși este destinat pietonilor, este intens circulat de mașini. Cetățenii sunt revoltați de acest lucru deoarece, spun ei, trebuie să se dea la o parte în fața mașinilor.

Din ceea ce se vede pe imaginile trimise de cetățeni, pe trotuarul respectiv nu trec doar mașini mici ci și dube. Din câte se pare, trotuarul respectiv face legătura cu o parcare, care nici aceasta nu este tocmai legală, aflată în spatele blocurilor. 

Deocamdată lucrurile nu au degenerat. Au fost doar câteva schimburi de replici între pietoni și șoferi, dar deocamdată nimic mai mult.

Cetățenii spun că problema ar fi rezolvată dacă Primăria Satu Mare ar monta câțiva stâlpișori. Astfel mașinile nu ar mai putea urca pe acel trotuar. 

 

8 comentarii

 1. pieton Răspunde

  pe strada belsugului se circula dimineata pe sens interzis in fiecare dimineata azi de ex un logan albastru cu plafoniera galbena avea dioptrii mari pentru senmul acces interzis

 2. stefan Răspunde

  Io nu masi da din fata lor de loc daca vrea ma ocoleste masina daca nu atunci sa ma calce

 3. Carmen Răspunde

  Si eu stau in blocul cu pricina, si nu intru pe trotuar , dar daca pun stalpisori atunci o salvare sau orice alta urgenta cum intra, deoarece nu este drum de acces! Domnule Stefan daca locuiti acolo rugati-va sa nu va imbolnaviti!

 4. Toth Jozsef Răspunde

  Nu vi rusine nesimtitilor ,sunt oameni bolnavi care nu pot umbla ,sá nu deie dumnezeul sa ajunget voi acolo.Dacá data viitore ma vez hai linistit sa discutam personal,ieu sunt cu Golful alb

  • Norick Răspunde

   Se pare,ca golful alb are numere de ungaria.Si acolo pe trotuar circulati- cu asemenea dume ???
   P.S. nu apare semnul “hycomat” pe luneta – oare de ce ?? 😛

   • Toth Jozsef Răspunde

    Norick iti spun io sa nu ajungi tu unede maicámia,cind colo ai merita cá vad iest cam nesimtit. Si in ungaria nu se circulá pe trotuar cu masiná,cá la orce casá sau bloc ieste acces cu masiná.Im pare ráu ca asa oameni stau in bloc care inloc sa gasiasca o solutie se ocupa cu alti,dar pote cá va veni timpul cá dupa iei osa trebuie intrat cu ambulanta sau cu masiná,as fi curios. ciosáspune atunci.Si incodatá va spun cind ma vedeti acolo viniti personal sá discutám dar mágindesc cá navet curaju numai in fata calculatorului sá dat din gurá.

 5. Celebrate Taste Răspunde

  Sper sa dispara PSD din Romania. Iar govor sa ajunga unde ii este locul: la ospiciu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Județul Satu Mare, autonom energetic. Pataki spune că avem astfel de posibilități (FOTO)

Județul Satu Mare ar putea deveni autonom din punct de vedere energetic dacă am putea folosi doar resursele energetice din...

Închide