Ultima actualizare: ieri, 22:01
Locale

Sătmărenii de rând îi fac program lui Iohannis. Trebuie să vadă asta!

Klaus Iohannis, Satu Mare (172)La auzul veștii că președintele Klaus Iohannis va veni în județul Satu Mare în data de 25 Octombrie, când va participa la manifestările organizate cu ocazia Zilei Armatei, sătmărenii au făcut deja un set de propuneri pe care acesta ar trebui să le viziteze în municipiul Satu Mare. Ghetoul de pe strada Ostrovului, fabrica Draxlmaier, gropile din oraș, sunt doar câteva dintre ”obiectivele” propuse de sătmăreni pentru vizita președintelui Iohannis în județ.

În cele ce urmează redăm doar câteva dintre comentariile postate de sătmăreni pe contul de Facebook PortalSM la știrea în care este anunțată vizita președintelui Iohannis la Satu Mare.

Judit Ripszki: ”Plimbati-l cu masina, in tot orasul ,sa vada si podul(baniiUE) sa simta gropile din S.M.sa vada toate cladirile ”vechi” din oras si locuitorii centrului vechi din S.M.”

Vasile Si Ioana Rus: ”Eu as propune sa călătorească cu trenul pana la SATU MARE , doar așa are ocazia sa petreacă si Crăciunul cu sătmărenii.”

Emese Elec: ”Avem o zona frumoasa ar fi pacat sa nu vada str Ostrovului !!! Propun sa vina cu trenul si sa bucura de peisajul frumos ce este acolo !!!”

Moisa Alina: ”Cu aceasta ocazie poate se vor termina si lucrarile la pod :-)))…. alta sansa nu avem.”

Colto Stefan: ”Sa vina si pe la Draxlmayer.”

Judit Ripszki: ”Acolo chiar ar trebui sa mearga (in incognito) sa intrebe muncitorii de bine ce-i la acea fabrica.”

Buha Alin: ”Veniti cu el pe Ostruvului sa vada si el cum se traieste …aici si in ce conditii.”

Dacă mai aveți și alte obiective care ar trebui fi vizitate de președintele Iohannis în Satu Mare vă rugăm să le treceți la comentarii. Poate președintele le va vedea și… cine știe.

4 comentarii

 1. Ignat Marin Răspunde

  Mergeti cu el pana la “viitoarea” statiune turistica Luna Ses, sa-si dea si el cu parerea cand vom putea schia acolo !

 2. pieton Răspunde

  Lasati Presedintele sa ne viziteze orasul pas cu pas nu cumva sa se sperie si sa nu viziteze tot orasul ar fi mare mare pacat .

 3. demisia Răspunde

  Sa vina sa l vada pe prefectu Bud cum se implica in politica in alegerile parlamentare alaturi de PNL in discutii amicale cu Romeo Dormeo Nicoara pe la cafenelele din centru Satmarului
  Aviz Ciolos aviz DNA ca un prefect e apolitic si impartial echidistant de jocurile politice!

 4. Cristi Răspunde

  Satu Mare nu a avut un astfel de “OSTROVULUI”,în 2001 trebuia să cumperi primul ziarul să poți cumpăra o garsonieră în zonă, dar, a avut în schimb blocurile “NATO” și “DALLAS” și “CINEVA” s-a îngrijit de acele locuri în schimbul a ceea ce se vede.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.