Ultima actualizare: azi, 19:23
Locale

Se schimbă stâlpii pe Podul Decebal. Cum arată cei noi (FOTO)

stalpi-pod-decebal2În prezent se lucrează intens la montarea noilor stâlpi de iluminat de pe Podul Decebal din municipiul Satu Mare. Acesta este și motivul pentru care banda întâi de circulație de pe partea dreaptă din direcția Burdea spre Finanțe este închisă circulației la coborârea de pe pod.

În principiu, nu există o mare diferență estetică între stâlpii vechi și cei noi. La fel ca și cei vechi, stâlpii noi sunt dotați cu două brațe pentru iluminat, sunt aproximativ la fel de înalți, doar că stâlpii sunt efectiv netezi, nu au striații, ca și cei vechi.

Foarte probabil că se va lucra intens pentru a fi finalizată partea dreaptă a podului după care lucrările se vor muta pe cealaltă parte. Rămâne de văzut când și cum vor fi executate lucrările de reabilitare a rampei de urcare pe pod de la Burdea. 

Pearl Beauty Center

8 comentarii

 1. Stefan Răspunde

  Un stâlp…doi stâlpi=cele vechi ? Vai de mama ei limba noastră — i o comoară.

  • :) Răspunde

   e clar ca cel care scrie articolele e ungur, dupa exprimarea din ultima vreme. ori e vreo unguroaica buna si na… csf n-ai csf… :)))

 2. Fara Cap Răspunde

  Bineinteles ca stalpi vechi daca ar trebui sa ii cumperi ar costa triplu fata de cei noi.
  Ce mai conteaza oricum de restaurare nu sa auzit prin Primaria Satu Mare.

  Hai ca ii bine

 3. OPINIE Răspunde

  Stalpii vechi au fost confectionati de UNIO inainte de 1989. Cu un efort minim puteau fi reabilitati. Dar…..?

  • observator Răspunde

   Stalpii vechi vor fi reconditionati si se vor monta pe al treilea pod.Era greu sa fie reconditionati la fata locului pt. ca trebuie sablati si vopsiti corespunzator.

 4. boaz Răspunde

  Cele vechi vor fi montate pe al treilea pod…

 5. Putori penale Răspunde

  Așa cum am spus atunci când au fost scoși cei vechi,cei noi sunt de tabla de cea mai proasta calitate.Ce este foarte important si chiar așteptam cu interes răspunsul primăriei ,ce se întâmpla cu cei vechi?Se poate lesne calcula ca numai valoarea ca si fier vechi este mai mare decât a celor noi ,unde mai pui ca cei noi probabil au costat jumătate din costul total al podului.Chiar este foarte important ca Primăria sa răspundă acestor dileme.

 6. Marius Răspunde

  si balustrada aia ramana asa, ruginita????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.