Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

Tineri și în blugi. Vor să fie deputați de Satu Mare. Au intrat în cursă! (FOTO)

candidati-pnr-satu-mareVremurile în care clasa politică era formată doar din oameni de afaceri cu aere de importanță, mereu la patru ace, par să se schimbe.Fețe tinere încep să fie din ce în ce mai prezente în viața politică sătmăreană.

Este și cazul candidaților Partidului Noua Românie, care și-au depus joi la Satu Mare candidaturile pentru funcțiile de deputați și senatori și au intrat în cursa electorală pentru alegerile din 11 decembrie. Autointitulați cei mai fresh candidați din Satu Mare și cu un aer tineresc, plin de nonșalanță, aceștia s-au prezentat la Biroul Electoral de Circumscripţie nr. 32 dosarele de candidatură și listele de susținători.

“Pentru noi e mai puțin important să fim mereu la costum și cravată. Importantă este misiunea noastră: acea de a revigora clasa politică din România și de a pune punct la 26 de ani de umilință și corupție. Mișcarea începută în stradă după evenimentele cu Roșia Montană și Colectiv începe să se cristalizeze și să urce spre funcții de conducere în stat. Toți ne dorim o nouă Românie și considerăm că putem să ajungem la acest obiectiv doar implicându-ne activ în această luptă politică. Poporul acesta urăște politica pe bună dreptate, de prea mult timp se simt batjocoriți și umiliți. E momentul zero. Spunem stop de acum și ne cerem drepturile”, a declarat Andrei Pașca, președintele organizației din Satu Mare a Partidului Noua Românie și cap de listă pe lista pentru Camera Deputaților.

La Camera Deputaţilor lista e deschisă de Andrei Pașca, urmat de Teodora Rovas, Ioana Szelenyi și Fănică Colbea. La Senat, ordinea este următoarea: 1. Cristian But, 2. Ioana Coman.

7 comentarii

  1. Berkian Răspunde

    Succes baieti! Putin mai multa publicitate, nu stie lumea de voi

  2. satmarean Răspunde

    OK! Dar ce stiu baietii astia sa faca! Faptul ca sunt in blugi nu e o calitate!Ce studii au? Ce au facut pana acum? In parlament ar trebui oameni care au ceva realizari in spatele lor! Ce facem umplem parlamentul de blugari!? Ne trebuie oameni care stiu macar care e diferenta intre o lege organica si un ordinara!

  3. liviu Răspunde

    norick, matroz si cata manelistul

    • Norick Răspunde

      Din pacate eu am picat din trioul asta. Am prea mult vechime…:-P 🙂

      • matroz Răspunde

        @norik:nu stiu ce pacate ai,dar ca ai picat aici …Habar n-am de manelisti!Daca ai retineri in corespondenta cu mine,vezi lunar vine in satmar Avocatul Poporului.Primeste si rusinosi!Daca vrei sa ma reclami,iti transmit confidential nume…etc.Pentru binele si onoarea ta ma sacrific!

  4. matroz Răspunde

    @norik:ca citesc napoi ca la turci.Ce am am eu cu Liviu,nu i-am dat nici BUNA ZIUA,nesalautand habauci,necunoscuti si in general pe cei ce se baga in seama.

  5. matroz Răspunde

    @norik:cred ca am interpretat gresit scrierea ta!Sa inteleg ca mataluta esti in trioul din foto?Mai bata-te sa te bata!Care esti?Uncle Iohanis ar zice cel …slabist…Dar saracul e dus cu duhul!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.