Ultima actualizare: azi, 18:42

Locale

Vitezoman prins cu 155 km/h în localitate. Polițiștii l-au potolit

radarUn tânăr de 28 de ani din Baia Mare a crezut că se află pe una dintre autobenzile din Germania astfel că a apăsat pedala de accelerație cu încredere. A ajuns astfel să circule ieri cu 155 km/h prin localitatea Apa, județul Satu Mare.

Ghinionul lui a constat în faptul că pe drumul respectiv se afla o patrulă a poliției rutiere sătmărene care l-a înregistrat pe vitezoman pe radar. Acum va trebuie să circule mult mai încet, adică pe jos, doarece permisul de conducere i-a fost suspendat pentru o perioadă de 90 de zile. Mai mult decât atât, i s-a aplicat și o amendă substanțială, pentru a-l mai potoli.

În altă ordine de idei, pentru abaterile constatate în trafic, polițiștii sătmăreni au aplicat 143 sancţiuni contravenţionale în valoare de 18 525 lei. Dintre acestea, 19 au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

Ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut în vederea suspendării dreptului de a conduce, 5 permise de conducere, pentru abateri ca depășirea limitei de viteză și neacordare de prioritate.

2 comentarii

  1. M Răspunde

    90 de zile? ar fi meritat 9 ani. daca ii sarea un copil in fata?

  2. Avu Răspunde

    Probabil a fost prins pe portiunea de drum ce trece tangential cu satul pe drumul european. Acolo trebuie ridicata limita de viteza macar la 70. Daca e in sat pe 9 ani fara discutie…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.