Ultima actualizare: azi, 20:42

Locale

Accident cauzat de o remorcă nesemnalizată și neînmatriculată

tractorUn accident, cauzat de o remorcă neînmatriculată și nesemnalizată, s-a produs ieri seară în județ. Din fericire, nu au fost înregistrate victime.

Astfel, ieri seară, în jurul orei 18:30, polițiștii Secției Rurale Tășnad,  au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier pe DN 19 A, între localitățile Acâș și Supuru de Jos. Sosiți la fața locului, polițiștii au constatat faptul că  un ansamblu format din tractor și remorcă, care era  staționat pe partea dreaptă a drumului DN 19 A, din direcția Acâș – Supuru de Jos, pe fondul nesemnalizării  corespunzătoare,  a  fost acroșat din spate de către un autoturism  condus de un bărbat de 33 de ani,  din Cluj Napoca.  În urma impactului a  rezultat avarierea autoturismului și remorcii.

Din verificărilor efectuate, polițiștii au constat faptul că ansamblul format din  tractor și remorcă  a fost condus de un bărbat de 65 de ani din Bicaz, județul  Maramureș, deși remorca nu era înmatriculată. În cauză s-a întocmit dosar penal.

Un comentariu

  1. Vasi Răspunde

    Bine ca la masini le salta soferilor toate documentele pentru un bec ars! La kamikaze astia nu le face nimeni nimic! In cazul asta, trebuia depistat in trafic, si efectiv confiscat utilaju’! Data viitoare nu se aventura cu remorca neinmatriculata si nesemnalizata! De mine s-au legat ,,rutieristii” ca n-am transcris pe numele meu remorca in perioada legala desi asigurarea era la zi, ITP la fel si luminile perfect! La scurt timp am rezolvat si problema cu transcrierea! Astia de ce nu pot??? plus ca multi umbla bauti! In astfel de accidente se poate considera si POLITIA RUTIERA – Complice la accident!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.