Ultima actualizare: azi, 11:21

Locale

Accident grav. Un bărbat a fost rănit și internat în spital

accident dorolt5Un accident grav, soldat cu rănirea unui bărbat care ulterior a fost internat în spital s-a produs ieri dimineață în Racșa. 

Polițiștii rutieri negreșteni, au intervenit  ieri, în jurul orei 10.00, la un eveniment rutier, produs pe strada Principală din comuna Racşa,  județul Satu Mare.  

Din verificările efectuate la fața locului,  polițiștii au stabilit faptul că un bărbat de 67 ani, din  Racşa, conducând un motociclu, pe fondul neadaptării vitezei la efectuarea unui viraj,  a pierdut controlul acestuia,  părăsind partea carosabilă.

 În urma impactului a rezultat rănirea ușoară a conducătorului motociclului, care a fost transportat la Spitalul Oraşului Negreşti Oaş,  unde a rămas internat pentru supraveghere medicală.

Conducătorul motociclului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,27 mg/l alcool pur în aerul expirat, totodată i-a fost recoltată o probă biologică de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. De asemenea,  în urma extinderii verificărilor s-a constatat,  că acesta nu deţine permis de conducere de nici o categorie.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii  infracţiunilor de vătămare corporală din culpă  şi  conducerea  unui vehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.