Ultima actualizare: azi, 16:35

Locale

Campania Alege să fii corect, în Vama Petea (FOTO)

vama1În cadrul  campaniei Alege să fii corect! derulată de MAI în contextul alegerilor parlamentare, membrii Centrului de Comunicare Județean Satu Mare (format din purtătorii de cuvânt ai instituțiilor MAI) au desfășurat astăzi, în Vama Patea, o activitate de promovare a campaniei.

Astfel, Camelia Lucuț, de la Inspectoratul Județean de Jandarmi Satu Mare, Răducu Silaghi, de la IPJ, Oana Totorean de la Poliția de Frontieră și reprezentantul ISU, Cristian Rogoz, au interacționat cu cetățenii care intrau în țară pe la Vama Petea cărora le-a distribuit materiale informative despre această campanie. 

2 comentarii

  1. cetatean Răspunde

    De ce nu ati facut aceasta activitate la vama Halmeu???La Petea oricum sunt corecti ca nimeni nu mai da nimic. La Halmeu in schimb…..

  2. Ioan Răspunde

    Peste tot in Europa, acolo unde au mai ramas puncte de frontiera, printre primele indicatoare care iti apar in fata sint cele catre o toaleta. Un lucru absolut normal.
    Am vazut in vara la Petea cum doua tinere s-au dus catre hardughia pe care este un semn de wc dar ce sa vezi : usile incuiate. Au plecat pe rind dupa cladire in timp ce cealalta statea de paza.
    Ce popor nenorocit putem fi !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.