Ultima actualizare: azi, 18:09

 

Locale

Cetățenii din zonă vor să blocheze drumul Mădăras-Gelu. Se mobilizează

madarasStarea groaznică în care se află drmul județean dintre Mădăras și Gelu, care se agreavează și mai tare în continuare, pe traseul Terebești-Pișcari-Craidorolț, îi nemulțumește foarte tare pe locuitorii din zonă. Aceștia au postat nenumărate fotografii și filmulețe video pe Facebook în speranța că cineva le va vedea și va lua niște măsuri. Nu s-a întâmplat asta.

Acum au de gând să treacă la măsuri mai extreme. Cetățenii au de gând să organizeze o acțiune de protest și să blocheze pur și simplu acel drum. Nu a fost stabilită o dată exactă, însă în momentul de față ei se mobilizează pe Facebook. Oricum, își doresc ca până de sărbători drumul să fie cel puțin peticit.

Pentru drumul județean respectiv există un contract de lucrări de reabilitare câștigat de o firmă din Cluj. Lucrările au început în toamna acestui an de la Tășnad, deși planul prevedea că se va începe din ambele extremități ale drumului, adică și de la Mădăras spre Tășnad. Drumul a fost reabilitat până în Cig, iar acum lucrările s-au oprit.

13 comentarii

 1. Thomas Răspunde

  iarasi se va da in stamba potera formata din madarasani, seful de sindicat si betivanii de la aeroport…asa zis-ul comitetul de initiativa cetateneasca, membrii vigilenti ai comunitatii.

 2. Unu' Răspunde

  Foarte corect! Este dreptul lor!
  La fel ar trebui să ne mobilizăm și noi și să blocăm podurile până ce nu se va emite o ordonanță de guvern care să ne asigure finanțarea pentru centură și pod!

 3. Terebesi Răspunde

  Fiecare are ce merita: asa conducatori asa drumuri: deputat pe colegiu respectiv (OP) si consiler judetean din zona. Vorba ramanului: mai rau sa nu fie. Spor la vot pe 11 Decembrie.

 4. stefan Răspunde

  octavian petric??? vai de noi daca suntem la mana semianalfabetului de la PSD

 5. Vasile Răspunde

  Bine ca au “taiat” drmul in doua, au pus trei panouri cu “Drum in lucru” si asteptati inca trei ani pana la finalizarea lucrarilor. Asa-i proiectu.

 6. maria Răspunde

  Rusine sa le fie…Nu face nimeni nimica!Suntem de rusinea lumi..nici doamne primarita de la comuna Terebesti nu face nimica..nu o intereseaza acest drum…ACEASTA DOAMNA NU NE REPREZINTA DORINTELE NOASTRE!!!RUSINEEEE!!!

  • Ioana Răspunde

   Ce poate ea sa faca ea e primarita pe comuna ea nu are dea face cu drumu judetean cel comunal la facut,nu apartine de ea deumul judetean

 7. Ioana Răspunde

  Bn si face sa il blocheze pentru ca nu putem nici decum sa mergem pe acel drum ocolesti o groapa si dai in alta trebuie facut ceva peste tot unde nu a fost necesar sa refacut deumu iar unde e chiar necesar nu il face nimeni, iar daca drumul de la aeroport care nu a necesitat reparatii de urgenta sa facut de ce nu se face si asta ca necesita la maxim reparatii sa ii fie rusine primarului din SM jos cu el

 8. Alex Răspunde

  @ Ioana, ce legatura are primaru din Satu Mare cu drumul de la aeroport ? (drum national)
  @ Maria, ce legatura are primarita din Terebesti cu drumu Madaras – Tasnad ? (drum judetean)

 9. M Răspunde

  dar drumul de la Odoreu la Medies a aratat asa mai mult de 10 ani si n-a blocat nimeni strada.

 10. The Hun Răspunde

  “își doresc ca până de sărbători drumul să fie cel puțin peticit.” …si ma-transform in… petici…
  Toate gropile au fost candva petici, deci nu, nu doresc sa fie cel putin peticit. Doresc sa fie reabilitat, sa arata un DJ european…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.