Ultima actualizare: azi, 20:54

Locale

Circulație paralizată pe Podul Decebal. Din ce motive (FOTO)

podCirculația pe Podul Decebal din municipiul Satu Mare este paralizată în aceste momente pe ambele sensuri. Acest lucru este cauzat de lucrările care se fac aici.

Muncitorii firmei care execută lucrările de reabilitare a podului asfaltează, în această perioadă, rampa de coborâre de pe pod din față de la Finanțe înspre Botizului. Din această cauză, circulația în zonă este gâtuită și se circulă, la coborâre, doar pe un singur fir.

Pe pod se mai lucrează la schimbarea stâlpilor de pe partea dreaptă din direcția Finanțe spre Burdea, precum și la trotuarele de pe acea parte.

În tot acest timp, pe tot podul s-au format coloane de mașini pe toate benzile de circulație, atât înspre Burdea, dar mai ales înspre finanțe. Sătmărenii care au de trecut acest pod trebuie să fie foarte bine înarmați cu răbdare.

3 comentarii

  1. Putori penale Răspunde

    Probabil noul city manager e mahmur încă după chiolhan,Kermit e beat mort mai tot timpul de ajunge sa cada pe strada.Astazi încep Luminatiile la fix s-a blocat podul.Coica si Babutz erau imbecili din naștere ,dar nici ăștia doi nu cred ca sunt altfel!

  2. astia Răspunde

    Toti is aceeasi apa si un pamant fara gandire fara viziune

  3. Pavel Grad Răspunde

    Județ de cacat, municipiu idem, conducere idem, etc idem. !
    Termenul de execuție depășit, lucrare proasta , iar stâlpii nu stiu de ce trebuie înlocuiți. Cei noi sunt scumpi si oribili.
    Concluzie: sătmăreni de cacat ! Asta meritați !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.