Ultima actualizare: azi, 21:04
Locale

Cursele Wizz Air spre Londra, pline ochi. Alte curse depind foarte mult de asta (FOTO&VIDEO)

wizzAvionul Wizz Air de vineri seara spre Londra a fost plin ochi. Aproape 200 de sătmăreni au ales să-și petreacă acest week-end într-o minivacanță în capitala Regatului Britanic.

”Ne-am decis să facem un city-break la Londra odată cu prima cursă Wizz Air de la Satu Mare. Drumul nu ne-a costat foarte mult. Pentru mine și soțul meu am plătit 250 de lei pentru bilete dus-întors. Vă povestesc mai multe după ce mă întorc”, ne-a declarat sătmăreanca Raluca Jofi, care se va întoarce la Satu Mare luni seara.

Cursele Wizz Air spre Londra de pe Aeroportul Satu Mare s-au dovedit a fi o alegere inspirată. Aproape toate cursele s-au desfășurat cu avioanele pline ochi.

Zborul de vineri seara a fost unul mai special. Taragostitul trupei Argus, Călin Borșe, acompaniat de un violonist, au colindat, împreună cu toți cei aflați în acel moment în avion.

”A fost un moment emoționant. Să-i vezi pe toți cei din avion colindând. Chiar și cei care au avut mai multe zboruri la activ au spus că au trăit pentru prima dată un astfel de moment în timpul zborului unui avion”, ne-a mai spus sătmăreanca.

De succesul acestei curse depinde și înființarea altor zboruri internaționale de pe Aeroportul Satu Mare. Fostul președinte al Consiliului Județean, Adrian Ștef, este convins că în primăvară Wizz Air va anunța viitoarea destinație de la Satu Mare, iar curs va fi operațională din vară. Cele mai mari șanse le au Paris și o destinație din Germania. 

11 comentarii

 1. maria Răspunde

  Satu Mare Roma

 2. Boje Denis Răspunde

  Vrem curse satu mare Roma ciampino

 3. Boje Denis Răspunde

  Vrem curse satu mare Roma campion

 4. M Răspunde

  :)))) iar ati reusit portalsm, voi numarati la al catelea articol sunteti cu wizz? iar prostii apar ca ciupercile dupa ploaie!

  • Proști da', Răspunde

   Corect!” Curse Satu Mare-Babța” Satu Mare -Racșa” da sa fie si cu oboist in program!

 5. Ciocoi Răspunde

  Satu Mare Memmingen..

 6. Nicolae Răspunde

  Memigen Satu-Mare

  • M Răspunde

   Memingen doar cu oprire la Bapta se poate, e ok asa? ca ma gandesc ca tot acolo in zona este, ca doar taranii merg acolo, violinstul ramane si ceva palinca?

 7. Dan Răspunde

  Bergamo/Satu Mare ar umple cu siguranță 2 curse pe săptămână

 8. dumitru muresan Răspunde

  Satu mare-paris Beauvais foarte debrecen nu ie chair à saucisse aproape

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.