Ultima actualizare: azi, 20:25

Locale

Daniel Prodan a fost avertizat de medic că ar putea muri

didi-prodanDaniel Prodan a fost avertizat de medic că ar putea muri. Cel mai bun prieten al lui Didi, Dan Teban, a povestit, pentru ziarulring.ro, un episod incredibil, care s-a petrecut în urmă cu câțiva ani, scrie realitatea.net.

Dan Teban a mărturisit că în urmă cu câțiva ani împreună cu soția fostului internațional, l-au dus la un medic de la Institutul Fundeni care l-a speriat pe Didi Prodan că e în pericol să facă pancreatită ca să o lase mai ușor cu petrecerile.

„N-a avut niciodată nicio problemă de sănătate. El era băiat de petrecere ca tot omul. Ne mai duceam și noi la șprițuri, eram prieteni buni. Acum câțiva ani, după un chef prelungit, Didi s-a simțit rău. Dar nu era nimic periculos. Eu l-am dus la un doctor la Fundeni și vorbisem cu medicul, că îl cunoșteam, să îl sperie. Fusese o perioadă în care o ținuse în chefuri și d-aia am încercat să-l păcălim eu și cu soția lui Didi. Medicul i-a spus că îi interzice cu desăvârșire alcoolul pentru că e în pericol să facă pancreatită. Eu mustăceam, dar medicul și-a jucat bine rolul. A lăsat-o mai ușor cu șprițul din momentul ăla. Iar acum trei ani a renunțat complet. Nici nu mai gusta. Până acum vreun an când Adalbert Kassai ne-a invitat la ziua lui la un restaurant pe la Unirii. Mi-a zis atunci: «Dane, n-am pus strop în gură de doi ani dar astăzi beau și eu un șpriț cu voi că nu pot să stau așa». Știam că nu mai băuse și nici atunci nu a băut mare lucru. De ceva vreme, își schimbase stilul de viață. Era atent la toate, la ce mânca, la ce bea, făcea sport, alerga mereu în Herăstrău, juca fotbal, mergea la sală. Era sănătos și puternic ca un taur. Este total neașteptat ce s-a întâmplat. Nu pot să cred!”, a povestit prietenul fostului fotbalist.

Daniel Prodan s-a născut pe 23 martie 1972 la Satu Mare. A trecut în neființă în urma unui infarct suferit miercuri seară, la reședința sa din Voluntari, va fi depus astăzi, începând cu ora 20:00, la Biserica ‘Sf. Ilie’ din Pipera. Înmormântarea este programată sâmbătă, la ora 14:00, la Cimitirul ‘Sf. Ilie’ din Pipera.

 

Un comentariu

  1. M Răspunde

    daca voi rezumati din articol ceea ce ati notat ca titlu inseamna ca nu stiti sa interpretati un text, astfel nu inteleg ce pretentii de jurnalist aveti???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.