Ultima actualizare: azi, 10:26

Locale

Debutul unui tânăr poet la Satu Mare. ”În gând urat” este primul său volum (FOTO)

lansare-carteUn tânăr poet sătmărean, Daniel Bogar, a debutat astăzi în lumea literară odată cu lansarea primului său album de versuri intitulat ”În gând urat”. Așa după cum spunea însuși autorul, elev în clasa a XII-a la Colegiul Tehnologic ”Ion I C Brătianu”, este vorba despre un volum de versuri fără rimă în cadrul căruia a încercat să-și aștearnă toate gândurile.

Despre autor a vorbit directorul Muzeului Județean Satu Mare, Felician Pop, care nu și-a putut ascunde bucuria că la evenimentul din această seară a fost prezentă atât de multă lume, încât scaunele nu au fost suficiente. Despre autor a spus că este un tânăr deosebit al Sătmarului și că școala la care acesta învață trebuie să fie onorată.

Cei care au mai luat cuvântul au apreciat creația poetică a tânărului Daniel Bogar, au apreciat poezia sa şi i-au urat mult succes în continuare.

Volumul de versuri ”În gând urat” a fost scos la Editura ”Ecou Transilvan” din Cluj Napoca, directorul acesteia, Nadia Fărcaș, fiind prezentă la eveniment. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.