Ultima actualizare: ieri, 19:28

Locale

DGASPC Satu Mare sărbătorește 19 ani de existență (FOTO)

dgaspcÎmplinirea a 19 ani de existență a Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Satu Mare a fost sărbătorită, astăzi într-un cadru festiv organizat la Filarmonica ”Dinu Lipatti”. Tot cu această ocazie a fost prezentat și un frumos spectacol atât pentru beneficiarii cât și pentru angajații sau colaboratorii instituției.

La eveniment  a fost prezent viceprimarul municipiului Satu Mare, Doina Feher, dar și reprezentanți ai instituțiilor colaboratoare.

În deschiderea evenimentului, directorul DGASPC, Mariana Dragoș, a vorbit despre activitatea și realizările acestei instituții de la înființare și până în prezent, precum și despre ce trebuie făcut în viitor.

Apoi a început spectacolul, primii care au urcat pe scenă fiind dansatorii de la Loga Dance. A urmat un microrecital susținut la pian de Cristian Torja și Grațian Țimerman, elevi Liceului de Artă ”Aurel Popp”, după care cei prezenți au putut urmări o scenetă în limba maghiară prezentat de actori ai Teatrului de Nord.

În continuare, copii talentați din sistemul de asistență socială care se află în plasament la asistenți maternali au prezentat un moment cultural artistic compus din muzică clasică, muzică ușoară și versuri.

Spectacolul a fost încheiat de folkista Georgeta Govor, nu înainte de un moment muzical prezentat de Elevii Școlii de Arte Satu Mare. 

Demn de remarcat este și faptul că în holul Filarminicii a fost organizată o frumoasă expoziții cu obiecte realizate de beneficiarii serviciilor DGASPC.

2 comentarii

  1. Roland Nagy Răspunde

    Cea mai corupta institutie din cadrul cons judetean!

  2. Babanu Răspunde

    Unde au fost marii sefi de la consiliu????????????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.