Ultima actualizare: azi, 15:02

Locale

Drumul spre Homoroade, la mâna instanței din Oradea

drum Oteloaia (3)Reabilitarea Drumului Județean spre Homoroade se află la mâna instanței din Oradea. Curtea de Apel Oradea va da astăzi sentința în cazul contestației depusă de o firmă de construcții în acest caz. Președintele Consiliului Județean Satu Mare, Pataki Csaba, a afirmat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, că dacă instanța se pronunță astăzi, în cel mult două săptămâni va exista și un contract pentru reabilitarea acestui tronson de drum.

”Totul depinde de decizia Curții de Apel Oradea. Dacă instanța se pronunță astăzi, atunci în două săptămâni va exista și un contract privind reabilitarea drumului județean spre Homoroade”, a precizat Pataki. 

Licitaţia pentru atribuirea contractului de reabilitare a Drumului Județean Satu Mare – Homoroade a fost contestată la Curtea de Apel Oradea. Chiar dacă, în varianta cea mai optimistă, va fi semnat un contract de modernizarea la finalul lunii octombrie, firma câştigătoare nu va începe lucrările a doua zi şi va lua în calcul faptul că începe iarna. Tot ce va putea face aceasta este să decoperteze anumite porţiuni unde se circulă foarte foarte greu.

Un comentariu

  1. max Răspunde

    …..la finalul lunii octombrie?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.