Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Ghinion curat. Reținut că a condus fără permis

accident-botiz-satu-mare-2Ghinion curat. Un conducător auto implicat într-un eveniment rutier, a fost reținut de către polițiști pentru 24 de ore.       

La data de 15.11.2016,  la ora  17:45, pe DN 19, la  în afara localităţii Petreşti, judeţul Satu Mare, a avut loc un eveniment rutier.

Din cercetări a rezultat că un conducător auto de 48 ani, din localitatea Resighea, judeţul Satu Mare,  conducând autoturismul proprietate personală dinspre  Carei spre Petrești, nu s-a asigurat la  efectuarea unei manevre de întoarcere, fiind izbit de un alt autoturism care circula din sens opus.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto care a provocat accidentul. Niciunul din cei doi conducători auto nu consumase alcool înainte de a se urca la volan, în schimb, cel de-al doilea conducător auto, un bărbat de 35 de ani din Satu Mare, nu deținea permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule, motiv pentru care a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților cu propunere de luare a unor măsuri preventive, pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.