Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

UPDATE Incendiu pe Ostrovului: un apartament distrus, doi intoxicați, 40 de evacuați (FOTO)

incendiu-satu-mare-ostrovului-2Bilanţul pompierilor în urma incendiului de pe str. Ostrivului arată că un apartament a fost distrus, două persoane au ajusn la spital şi 40 de persoane au fost evacuate.

Astăzi, în jurul orei 19:43, pompierii din cadrul Detaşamentului de Pompieri Satu Mare au intervenit de urgenţă pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un apartament din Satu Mare, unde ardeau mobilierul şi diferite materiale textile aflate în incinta imobilului, existând pericolul extinderii focarului la întregul complex de locuinţe.
La sosirea pompierilor s-a constatat ca se degajase o cantitate mare de fum pe casa scării, situație ce punea în pericol siguranța locatarilor, astfel că în cel mai scurt timp s-a procedat la evacuarea tuturor persoanelor care se aflau în imobil, la etajele doi şi trei (aproximativ 40 de persoane).
Cauza probabilă a incendiului: foc deschis în spaţii închise.
În urma incendiului s-au degradat: zugrăveala pereţilor, mobilierul şi articolele vestimentare din incinta încăperii.
Doi adulți au fost transportați la spital în urma inhalării de monoxid de carbon, pentru alți doi minori, părinții acestora refuzând transportul la o unitate spitalicească.
Pentru înlăturarea efectelor negative produse, pompierii au intervenit cu două autospeciale cu apă și spumă, şi o unitate de terapie intensivă mobilă SMURD.

Sursa: ISU Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.