Ultima actualizare: ieri, 22:20

Locale

Mama unui jandarm, prinsă la furat în Satu Mare

prinsa-la-furatMama unui jandarm, care este în acelaşi timp şi soacra unei jandarmeriţe, a fost prinsă la furat în această seară într-un supermarket din Satu Mare.

Ofiţerii de pază din magazinul Lidl au observat-o pe femeie cum şi-a ascuns în buzunare diferite obiecte iar când au ajuns la casă au percheziţionat-o şi i-au scos produsele. Întreaga scenă a fost văzută de mai mulţi clienţi ai magazinului, la faţa locului fiind solicitată intervenţia unui echipaj de Poliţie, care a preluat cazul.

Imediat, la market a ajuns şi fiul jandarm care a dus-o pe femeie acasă.

Amimtim că aceeaşi femeie, alături de cuscra sa, au fost prinse la supermarketul Real, în anul 2012, cu produse în poșete și buzunare.
Atunci, la faţa locului a ajuns un echipaj al IPJ Satu Mare, la solicitarea agenților de pază. Jandarmul ar fi încercat să le scape pe cele două femei. Poliția a confirmat că femeile au sustras bunuri în valoare de 48,84 de lei. La control, în poşete şi în buzunarele femeilor s-a descoperit că aveau ciocolată, pastă de dinţi, deodorant şi un îndulcitor.
Prejudiciul a fost recuperat, iar pe numele celor două femei au fost întocmite dosare penale.

14 comentarii

  1. pirike Răspunde

    ce dracu stiri is astea pomanagiilor?

  2. drumu Răspunde

    AIA DE LA LIDL SA SE OCUPE SI DE CLIENTI CARE STAU LA CASE JUMA DE ORA IAR PE RAIOANE NU AI PE CINE SA INTREBI DACA NU GASESTI CEVA , CASERITELE OBRASNICE SI AROGANTE PERSONALUL DEZASTRU

    • Vocea Romaniei Răspunde

      faină logică ai. Te uiți mult la antene și RTV?

      • Papi Răspunde

        daca nu sti (si esti prost/a) taci . la Lidl sunt 6 case dar functioneaza maxim 2 , stai la rand sa platesti cate 15 -25 de minute(dimineata) …este o caserita(blonda) mica si jegoasa(sub unghii) , care vorbeste cu clientii ca si tigancile din piata Somes , alea care vand tigari de Ucraina … asa ca taci din tastatura si dute fa niste vocalize in buda.

        • Vocea Romaniei Răspunde

          după logica ta e normal ca unii să fure doar pentru că ești tu personal nemulțumit(ă)? după limbaj sunt convins că ai plâns zile în șir după desființarea OTV… pentru ce sesizezi matale există OPC, deci nu ne facem singuri dreptate că încă nu e junglă aici (deși cu personaje ca tine nu suntem departe)

          • Papi

            artist/o am raspuns, strict la comm-ul tau … dat fiind faptul ca neuronul tau nu poate sa proceseze informatia afisata in fata retinei, denota (din nou) ca esti… atat eu cat si userul @drumu faceam referire strict la modul in care personalul de la Lidl Satu Mare trateaza clientii … (eventual,cand citesti,aprinde lumina.) ca se fura la greu din magazinele satmarene, dar numai pe pensionare au curajul sa le denunte,nu ma intereseaza …

  3. 007 Răspunde

    Nu comentez fapta celor doua femei(se pare ca sunt cleptomane ,recidivand),care e penala, dar nicaieri in lume nu este permisa(LEGEA INTERZICE lezarea demnitatii si a imaginii) asocierea infractiunii celor care NU AU participat sub nicio forma la savarsirea faptei.
    Nu va ganditi ca probabil jandarmii ,sot-sotie, sunt oameni de caracter(sunt mii de exemple cu diferente de caracter intre parinti si copii,nu?) si le-ati lezat demnitate si imaginea,inclusiv a institutiei unde lucreaza cei doi.Cine va permite sa induceti ideea ca si fiul si nora sunt la fel?!Sper sa aiba intelepciune sa va de-a in judecata.

    • Papi Răspunde

      astia de la Portal sunt niste inculti incapabili, ascunsi dupa niste monitoare/tastaturi fura informatii de oriunde si ii cam doare la penis de ceea ce scriu sau daca denigreaza pe cineva… indiferent ca este adevarat sau nu. ii intereseaza doar numarul de accesari pe site, care este foarte important in momentul in care merg la cersit/semnat contracte de publicitate.

    • Ultras Răspunde

      cea mai proastă meserie…

  4. carol Răspunde

    Probabil jandarmul o să-i de-a in judecata.

  5. Vasile Răspunde

    Subscriu celor scrise de catre 007.
    Este jignitor sa asociezi o profesie si o institutie cu o fapta in care personalul institutie nu a fost implicat.
    Ce s ar intampla daca cei care sustin familia formata din barbat si femeie nu ar mai citi portalsm.ro pentru ca redactorul acesteia are alte orientari sexuale decat majoritatea locuitorilor acestei tari?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.