Ultima actualizare: azi, 08:47

Locale

Microbuzul cu credincioşi, răsturnat din cauza vântului (FOTO)

accident-microbuz-brasov-2Microbuzul cu credincioşi răsturnat. Şoferul microbuzului în care se aflau credincioşi din Satu Mare şi s-a răsturnat duminică seara în judeţul Braşov a povestit poliţiştilor cum s-a petrecut totul. El a spus că din cauza unei rafale de vânt a piedut controlul volanului, microbzul a ieşit de pe carosabilul pe care era şi zăpadă, şi s-a răsturnat.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, cpt. Ciprian Sfreja, microbuzul s-a răsturnat pe DN13, dinsprea Braşov spre localitatea Feldioara, şapte persoane fiind rănite, dintre care două au rămas încarcerate.

O parte dintre pasagerii din microbuz au ieşit singuri din microbuz, toate victimele fiind conştiente şi transportate pentru îngrijiri la Spitalul Judeţean Braşov, potrivit purtătorului de cuvânt al Ambulanţei Braşov, Adriana Palaghiea.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Braşov, cpt. Ciprian Sfreja, dintre cele şapte persoane rănite, trei au fost transportate la spital cu două echipaje SMURD şi o ambulanţă.

Alte trei persoane au ajuns la spital pe cont propriu, cu un autoturism privat, înainte de sosirea echipajelor de salvare.

Cele trei victime sunt femei cu vârste cuprinse între 60 şi 75 de ani, care se întorceau de la o mănăstire şi se duceau spre Satu Mare.

Vinovat de accident este şoferul microbuzului deoarece nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, fiind şi zăpadă pe carosabil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.